Unokáink is főzni fogják! Klasszikus karácsonyi édesség a mákos guba

mákos guba Unokáink is főzni fogják! Péterfi-Nagy Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!

Áldott, békés ünnepeket kívánunk nektek a további napokra is! Tudjuk, hogy rengeteg ételt készítettetek az elmúlt napokban, és nincs kedvetek visszamenni a konyhába. Viszont ha esetleg elfogy az édesség, akkor mi most egy maradékokból összeállított gyors finomságot ajánlunk nektek. Persze, amolyan UFF-os csajok módjára, tehát nem egészen hagyományos módon. Sült mákos gubára felkészülni, vigyázz, rajt! :-)

Hozzávalók 4 főre:

8 db kifli
120 g mák
120 g cukor (mákhoz)
2 evőkanál cukor (tejbe)
750 ml tej
2 csomag vaníliás cukor
200 ml lekvár
100 g vaj (a sütőtál kikenéséhez)

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Izgalmas párosítás: libamáj kaliforniai paprikávalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20141219-unokaink-is-fozni-fogjak-libamaj-kaliforniai-paprikaval.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n videóban mutatják meg egy-egy izgalmas étel elkészítését. Most extra recepttel jelentkeznek: próbáld ki karácsonyi fogásukat te is!UFFOrigoNe aggódj, te is tudsz jó töltött káposztát készíteni!http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20141217-unokaink-is-fozni-fogjak-a-klasszikus-gombocos-toltott-kaposztat.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFF--Rozmaringos kacsacomb káposztával, libamájjal és burgonyávalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20141210-unokaink-is-fozni-fogjak-karacsonyi-fogas-a-rozmaringos-kacsacomb-kaposztaval-libamajjal-es.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n videóban mutatják meg egy-egy izgalmas étel elkészítését. Most extra recepttel jelentkeznek: próbáld ki karácsonyi fogásukat te is!UFFOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.