Unokáink is főzni fogják! Ezt a párod is imádni fogja: hagymakarika házi barbecue-szósszal

Galambos Dorina Unokáink is főzni fogják! UFF-videó Péterfi-Nagy Évi UFF-blog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!

A farsangi sütik mellett a sörkorcsolyákra is gondoltunk, ezért erre a hétre egy ilyennel készültük. Ez nem más, mint a hagymakarika házi barbecue-szósszal. A hagyma előkészítése közben garantált néhány könnycsepp, de megéri a vendégek elégedett mosolyáért. Az elkészítés teljes folyamata a videóban végigkövethető, a képre kattintva indul el.

Hozzávalók 4 főre:

4 db vöröshagyma
1 db tojás
kb. 200 g liszt
200 ml sör
50 ml olaj
1 csomag sütőpor

olaj (a sütéshez)

A barbecue-szószhoz:

50 ml balzsamecet
50 ml olaj
1 kisebb fej vöröshagyma
2 evőkanál reszelt zeller
1 evőkanál barnacukor
1 evőkanál mustár
250 ml ketchup

bors

Jó étvágyat!

Így készítsd el a klasszikus farsangi szalagos fánkot!http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150123-unokaink-is-fozni-fogjak-a-klasszikus-farsangi-szalagos-fankot.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró a Life.hu-n videóban mutatják meg egy-egy izgalmas étel elkészítését. Most extra recepttel jelentkeznek: próbáld ki a szalagos fánkot te is!UFFThinkstockSipos Peti krémeséhez nem kell tésztát sütni!http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150121-unokaink-is-fozni-fogjak-az-irigy-mirigyes-sipos-peter-a-hazi-kremes-receptjet-mutatja-be.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFF--Fogyjunk jóízűen, egy ízletes salátával!http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150114-unokaink-is-fozni-fogjak-alakkimelo-salata-ha-fogyni-akarsz-unnepek-utan.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFF--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.