blogbejegyzés Galambos Dorina blog spenót Péterfi-Nagy Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró a Life.hu-n videóban mutatják meg egy-egy izgalmas étel elkészítését. Most extra recepttel jelentkeznek: próbáld ki a spenótos kifli receptjét te is!

Mi már nagyon várjuk a tavaszt, ezért arra gondoltunk, hogy egy tavaszt idéző finomságot hozunk nektek a fánkok közé. Popeye óta tudjuk, hogy a spenóttól erősek leszünk, de mi azt is tudjuk, hogy egészségesek is, úgyhogy igyekszünk minél többször beépíteni az étrendünkbe. Sok szeretettel ajánljuk nektek ezt a finom spenótos kiflit bármikor! :-)

Forrás: UFF

Hozzávalók:

Tészta:

400 g liszt
100 g vaj
1 kk só
2 db tojássárgája
1 kis doboz tejföl
1 csomag élesztő

Töltelék:

250 g spenót
100 g túró
2 gerezd fokhagyma
olívaolaj
2 db tojássárgára (a kiflik tetejét megkenni)

A felaprított okhagymagerezdeket olívaolajon megpirítjuk, aztán jöhet rá a leveles spenót, majd a túró. Jól összedolgozzuk. A tészta hozzávalóiból lágy tésztát gyúrunk. Lisztezett deszkán kinyújtjuk. Négyzetekre vágjuk, és a töltelékkel megtöltjük. Majd feltekerjük, megkenjük tojássárgával a tetejüket. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk a kifliket. 180 fokra melegített sütőbe tesszük, kb. 20-25 perc alatt megsül. Nagyon finom! Jó étvágyat!

Csörögefánkot sütöttünk Balanyi Szilárddalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150211-unokaink-is-fozni-fogjak-sztarvendeg-balanyi-szilard-a-quimby-egyuttes-zenesze.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFF--Sajtos fánk - sós falatka, amely mindenkinek csusszanhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150206-unokaink-is-fozni-fogjak-a-sajtos-fank-receptje.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró a Life.hu-n videóban mutatják meg egy-egy izgalmas étel elkészítését. Most extra recepttel jelentkeznek: próbáld ki a sajtos fánkot te is!UFFThinkstockEgy habkönnyű olasz fánkot sütünkhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150204-unokaink-is-fozni-fogjak-a-blog-egy-olasz-fank-receptjet-mutatja-be.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFF--A kürtőskalács otthon is elkészíthető!http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150131-unokaink-is-fozni-fogjak-a-hazi-kurtoskalacs-receptje.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró a Life.hu-n videóban mutatják meg egy-egy izgalmas étel elkészítését. Most extra recepttel jelentkeznek: próbáld ki a kürtőskalácsot te is!UFF--Ezt a párod is imádni fogja: hagymakarika házi barbecue-szósszalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150128-unokaink-is-fozni-fogjak-a-blog-a-hagymakarika-hazi-barbecue-szosszal-receptjet-mutatja-be.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFF--Sipos Peti krémeséhez nem kell tésztát sütni!http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150121-unokaink-is-fozni-fogjak-az-irigy-mirigyes-sipos-peter-a-hazi-kremes-receptjet-mutatja-be.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFF--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.