Unokáink is főzni fogják: az olaszok kedvenc étele - készítsd el te is!

paradicsom olasz Galambos Dorina Péterfi-Nagy Évi tészta étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!

Egy olyan ételre esett a választásunk, amint először készítettünk el közösen. Úgy gondoltuk, hogy ez a népszerű olasz finomság tetszeni fog nektek! A rövid videóból az elkészítés folyamata, és az, hogy miért ezt az ételt választottuk kiderül. A képre kattintva indul el! Jó étvágyat, köszönjük a life.hu csapatának és a life.hu olvasóinak ezt az 1 évet! Továbbra is találkozhattok velünk a www.uffblog.hu oldalon!

Tésztához:

400 g liszt
1 ek olívaolaj
1 ek cukor
1 tk só
oregano
bazsalikom
200 ml víz

Feltét: ízlés szerint

Unokáink is főzni fogják: spenót, Kandász Andrea-módrahttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150428-unokaink-is-fozni-fogjak-peterfi-nagy-evivel-es-galambos-dorinaval-spenotot-keszi-kandasz-andrea.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFFOrigoUnokáink is főzni fogják: mennyei epres sütihttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150422-peterfi-nagy-evi-es-galambos-dorina-finom-epres-sutit-keszitenek.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFFOrigoUnokáink is főzni fogják: házi tortilla chips - készítsd el te is!http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150415-unokaink-is-fozni-fogjak-lanyai-galambos-dorina-es-peterfi-nagy-evi-hazi-tortilla-chipset-keszit.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFFOrigoUnokáink is főzni fogják: házi tortilla chips - készítsd el te is!http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150415-unokaink-is-fozni-fogjak-lanyai-galambos-dorina-es-peterfi-nagy-evi-hazi-tortilla-chipset-keszit.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFFOrigoUnokáink is főzni fogják: ennél finomabb kókuszkockát még soha nem ettélhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150324-az-uff-lanyok-kokuszkockat-keszitenek-nanasi-pallal.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFF--Tökéletes ebéd, nem csak vasárnapra: fokhagymás-citromos csirkecomb brokkolikrémmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150310-uff-lanyok-citromos-fokhagymas-csirkecombot-keszitenek-brokkolikremmel.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró a Life.hu-n videóban mutatják meg egy-egy izgalmas étel elkészítését. Most extra recepttel jelentkeznek: próbáld ki a fokhagymás-citromos csirkecombot brokkolikrémmel! UFF--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.