Vajna Tímea szinte minden testrésze kivillant az estélyiből

dögös Magyar Filmhét Vajna Tímea estélyi ruha Nemzeti Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű ruhában lépett a Nemzeti Színházba Timi. A szolidnak nem mondható öltözékben dekoltázsát és végtelenül hosszú lábait is megcsodálhatjuk.

Vasárnap este rendezték meg a második Magyar Filmhetet, ahol első alkalommal osztották ki a Magyar Filmdíjakat. Vajna Timi egyszerűen csodálatosan festett flitteres, vörösen csillogó estélyijében, ami nem takart túl sokat Timi testéből.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

A combig felsliccelt merész ruhának köszönhetően tökéletes látvány nyílt Timi hosszú lábaira, de a dekoltázsát sem rejtette el. Itt azonban még nem ért véget a dögös ruhából kivillanó bőrfelületek száma, ugyanis Timi szinte egész háta is kilátszott a vadító szerelésből.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea
Egy brit kisvárosból a világhírig: így került a Sports Illustarted címlapjára Nicola Griffinhttp://www.life.hu/trend/20160307-nicola-griffin-a-sports-illustrated-56-eves-modellje-igy-kerult-a-magazin-cimlapjara.htmlAz 56 éves, kétgyerekes édesanya az első a világhírű fürdőruhás magazin történelmében, aki ennyi idősen a borítóképen pózolhatott. TrendOrigoÍgy sminkelj, ha Halak a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160303-igy-sminkelj-ha-halak-a-csillagjegyed.htmlKíváncsi vagy rá, hogy személyiségjegyeid alapján milyen smink illik hozzád? Larion Oscar sminkmester most elárulja, hogyan sminkelj, ha Halak a csillagjegyed. Trend--Hihetetlen hajjal rendelkezik a világ legfiatalabb modelljehttp://www.life.hu/trend/20160306-negy-eves-kisfiu-a-hajaval-hodit-ilyen-gondor-furtoket-meg-nem-lattal-foto.htmlA 4 éves James Farouk kilenc hónapos kora óta áll kamerák elé. Egyik legnépszerűbb védjegye a haja, ami nem véletlenül néz ki így. TrendOrigoNyári Dia: "Szeretnék a popsimon és a combomon formálni"http://www.life.hu/trend/20160305-nyari-diana-egesz-felsotestet-tetovalasok-diszitik.htmlA Barátok közt Hannájának felsőtestét tetoválások díszítik. De nemcsak ez a meglepő, hanem, hogy az egykor nádszálkarcsú színésznőre úgy tűnik, felszaladtak az izmok. Az már biztos, hogy itt valami készül! TrendOrigoA 90'-es évek mesefiguráivá sminkelte magát egy férfihttp://www.life.hu/trend/20160305-egy-muvesz-eletre-keltette-kedvenc-kilencvenes-evekbeli-mesefigurainkat.htmlPhi Phi O’Hara smink- és Pokémon-fanatikus, de a legfontosabb, hogy olyan tehetséggel áldotta meg a sors a férfit, hogy kedvenceit életre is tudja kelteni. Trend--Nem lehet betelni Horváth Éva hosszú lábaival http://www.life.hu/trend/20160305-horvath-eva-miniszoknyaban-mutatta-meg-vegtelenul-hosszu-labait.htmlA gyönyörű modell mindössze egy apró miniszoknyát húzott magára, rajongóinak nagy örömére. Így legalább megcsodálhatják a műsorvezető formás combjait. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.