Új oldaláról mutatkozik be Vajna Tímea

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
Vajna Timi blog sztárszerző Vajna Tímea bemutatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta reflektorfénybe került Vajna Tímea, a média kereszttüzében éli mindennapjait. Az elmúlt években kapott meleget a rajongóitól, és ugyanúgy hideget az ellenlábasaitól. Sokakban kialakult egy kép Timiről: egyesek példaképként tekintenek rá, míg mások más szemmel néznek rá. De mi az igazság? 

Vajon az olvasók, tévénézők közül ismeri őt bárki is annyira, hogy véleményt formáljon róla? Tudja-e valaki, hogy valójában hogyan érez, mit gondol, mi a véleménye bizonyos kérdésekben, vagy hogy mit jelent számára a család melege, az otthon békéje vagy hogy hol keresi a nyugvópontot egy fárasztó nap után? Nem valószínű. Éppen ezért arra kértük Timit, segítsen nekünk abban, hogy jobban megismerhessük őt.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

Mostantól a Life.hu-n kéthetente jelentkező blogjában beavat bennünket azokba a témákba, amelyek foglalkoztatják őt, megosztja velünk legnagyobb vágyait, elmeséli nekünk, kik a példaképei, megosztja véleményét a divatról, vagy hogy hogyan tartja magát bombaformában, szó lesz komoly, elgondolkodtató, de vidám témákról is. Ennek a blognak, vagy nevezzük naplónak a célja az, hogy a felszín alá nézzünk és megtudjuk,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.