Legyünk a beachen is istennők – Vajna Timi elárulja, hogyan

Vajna Timi fashion week Andy Vajna bikini trendi nyáj Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyár a bikiniről és a vízparti tündöklésről szól. Ilyenkor végre megmutathatjuk, hogy fürdőruhában is tökéletes az outfitünk, amire mindenki irigykedve – vagy éppen vágyakozva – nézhet.

A fürdőruha is öltöztet, és a strandon viselt szerelés nem csak annyiból áll, hogy felkapunk valamit, és irány a strand. A különböző bikinikben más-más embernek érezheted magad. Őszinte köszönetet mondok Louis Reardnak, aki 1946-ban bemutatta az első modern bikinit, amit „Atomnak" nevezett el, így nem csoda, hogy atomrobbanást váltott/vált ki a férfiakból azóta is.

Forrás: Vajna Timi

Nem tudom, hogy vagytok vele, de én mindig az utolsó pillanatban jövök rá, hogy mindjárt itt a nyár, és ki kéne valamit találni a bikiniszezonra. Sokszor youtube-os edzésterveket is kipróbálok, amik pont azokat a testrészeket mozgatják át, amiknek jól kell mutatniuk a parton, és segítenek abban, hogy karfiolos combokkal ne ijesszük el a fürdőzőket. Ha már ilyen laza kötőszövettel áldott meg minket, nőket a sors, akkor nyaralás előtt S. O. S. segítség lehet akár egy 10 napos nyirokmasszázs vagy csalánteakúra, aminek köztudottan kiváló vízhajtó hatása van.

Mielőtt felkapod a fürdőrucid, szánj egy kis időt a mozgásra, hogy izmaid minél feszesebbek legyenek! Aznap inkább keresd a könnyebb finomságokat, ne tele hassal érkezz meg a partra... és persze ne habzsolj be egy lángost és palacsintát.

Forrás: Vajna Timi

Legyünk a beachen is istennők!

Megmutatom kedvenc darabjaimat és ötleteimet a legjobb szerelésekhez!

Ha bikiniről van szó, bátran jöhetnek a kacér minták, amik keveredhetnek is egymással. Ám ha már ennyi sokféle variációval borítod be a testedet, akkor ne feledkezz meg a kiegészítőkről sem. Sokan nem gondolnak bele, de a strandtörülköző is fontos kiegészítő lehet, de akár még a körmöd is igazodhat a bikinidhez. Fő a teljes összhang!

Forrás: Instagram/calzedonia

Mutasd meg a homokos partokon, hogy a külső ragyogást mindig komolyan veszed!

Persze a túlzó nagy mintákat kerüld, mert azok teltebbnek mutatják a testedet.

Az idei nyár slágere:

„Néha jó misztikusnak lenni".

Erre tökéletesek a különleges kivágásokkal variáló fürdőruhák, amik csodálatosan emelhetik ki a nyakadat, a szegycsontodat és a csípődet. A legelőnyösebb, ha csak egy színt viselsz, hiszen a kivágásoknak köszönhetően már elég extrém a szerelésed. Ezek az ultra nőies fürdőrucik garantáltan rád fordítják a figyelmet, és még tangát sem kell húznod.

Forrás: Instagram/dadiii.di

A vízparton is megmutathatod, hogy extravagáns csaj vagy, aki nem ijed meg, ha rátapadnak a tekintetek. Színben játszhatsz a metálos árnyalatokkal és meglepő mintákkal. Az biztos, hogy mindenki emlékezetében meg fogsz maradni. A különböző színű alsó-felsők sem mentek ki még a divatból, ezekkel is hódíthatsz, ha kedvedre valóak.

Forrás: Instagram/chiaramarchese, atelierchezmoi

Időnként szeretem megvillantani hippiénemet is,

ami szerintem kicsit benne lakozik minden lányban. Imádom a bohém napszemüvegeket, amik mások arcára is mosolyt csalnak. De a legjobb húzás egy gyönyörű rojtos bikini. A strand ezekkel garantáltan a saját kifutód lesz!

Vajna Timi tuti fesztiváltrendtippjeihttp://www.life.hu/sztarszerzok/vajna-timea/20160620-vajna-timi-andy-vajna-felesege-az-amerikai-coachella-fesztivalon-jart-es-elarulta-a-tuti.htmlHihetetlen, hogy megint eltelt egy év, és ismét elérkezett a nyári fesztiválidőszak. Ilyenkor kapok mindig észbe, hogy még nem intéztem szállást a Balaton Sound környékén, ráadásul eljön a pillanat, amikor áll az ember a gardrób előtt, és fogalma sincs, hogy mit vegyen fel. Ismerős? Vajna TímeaOrigoÖsztönző „szeretetbomba”http://www.life.hu/sztarszerzok/vajna-timea/20160526-vajna-timea-az-adakozas-fontossagarol-es-szereteterol-mesel-blogjaban.htmlMár egészen pici koromtól kezdve a szüleimtől és a nagyszüleimtől is azt a példát láttam, hogy a jótékonyság fontos és a mai társadalom egyik ösztönző „szeretetbombája”. Nekik is nagy szívük van, szociálisan érzékenyek, és sok szervezetnek segítettek már, és segítenek mind a mai napig. Vajna TímeaOrigoVajna Tímea exkluzív beszámolója Cannes-bólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/vajna-timea/20160520-vajna-timea-andy-vajna-felesege-blogjaban-exkluziv-cannesi-filmfesztival-elmenyeirol-mesel.htmlMár hónapok óta kacérkodtam a gondolattal, hogy elindítom a blogomat, és létrehozok egy fórumot, ahol beszámolhatok azokról az érdekességekről, amik velem történnek. Andyt idén is elkísértem az év egyik legfontosabb filmes eseményére, a cannes-i filmfesztiválra, így az első posztom Cannes-ról szól. Vajna Tímea--Budapest legszebb pontján villantott combot Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarszerzok/vajna-timea/20160512-vajna-timea-budapest-legszebb-pontjan-jart-a-budavari-palotaban.htmlAndy Vajna gyönyörű felesége a Budavári Palotából jelentkezett be Instagram oldalán. Vajna TímeaOrigoÍgy fest Vajna Tímea tiszta szőkén - Szerinted hogy áll neki? http://www.life.hu/sztarszerzok/vajna-timea/20160202-vajna-timea-szoken-allt-szinpadra-egy-szepsegversenyen-foto-andy-vajna-felesegerol.htmlAz üzletasszony is beszállt abba a hetek óta tartó Facebook-játékba, amelynek során a felhasználók gyermekkori képeket osztanak meg magukról. Nézd meg, hogy festett Timi teljesen szőkén! Vajna Tímea--Sosem látott fotók Vajna Tímea és Andy Vajna esküvőjéről!http://www.life.hu/sztarszerzok/vajna-timea/20151124-vajna-timea-es-andy-vajna-eskuvojerol-eddig-sosem-latott-kepek-kerultek-elo.htmlA pár még 2013-ban mondta ki a boldogító igent Los Angelesben, Antonio Banderas villájában. Most olyan képek kerültek nyilvánosságra, amiket valószínűleg csak a szűk családi kör láthatott eddig. Vajna TímeaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.