Vajna Timi - Amerikai sztárok mellett sem feledkezik meg a rászorulókról

Forrás: Facebook/Vajna Tímea -
Vajna Timi fajtamentés örökbefogadás kutya állat állatvédelmi hét állatvédelem macska német juhászkutya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímeáról kevesen gondolnák, hogy szabadidejében és lehetőségeihez mérten a gombai telephellyel működő németjuhász-fajtamentést támogatja. Esetében nemcsak kampányszerű, a médiának szóló segítségről van szó, hanem elkötelezettségről, az állatok szeretetéről. Nem is meglepő talán ez a fajta viszonyulás, hiszen Timi, ahogy mondja, kertes házban nőtt fel, és mindig voltak állataik is.

„A macskák iránti különleges vonzalmamat a nagyimnak köszönhetem, mert mindig nála töltöttem a nyári szünetet, és ott mindig voltak macskák. Az első állatomat is a nagyimtól kaptam, egy foxi kutyust gyereknapra. Az első saját cicámat egy egyetemi barátom ajándékozta nekem, ő találta az utcán a fekete cicát, aki még most is él, a szüleimnél lakik. Nincs olyan állat, amit ne szeretnék."

Timi cicusai Forrás: Facebook/Vajna Tímea

Hogyan kerültél a németjuhász-fajtamentéssel kapcsolatba?

Timi házi kedvencei Forrás: Facebook/Vajna Tímea

Neked van örökbe fogadott állatod? Miért javasolnád az örökbefogadást?

Mushu és Rocky Forrás: Facebook/Vajna Tímea

Az emberek hajlamosak azt hinni, hogyha valakinek az élete a nyilvánosság előtt zajlik, akkor annyi, és kizárólag annyi az egész élete, amit ott láthatnak. Timi nem reklámozza, hogy segít, egyszerűen csak teszi a háttérben, anélkül, hogy fontosnak tartaná, hogy erről szóljanak a hírek. Ez teszi igazán különlegessé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.