Virágkonyha Halmos Monikával - Mézes-chilis-rózsás mozzarella

Forrás: Virágkonyha Halmos Monikával -
virágkonyha Halmos Monika mozzarella méz chili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti. Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: virágkonyha Halmos Monikával.

Pár szóban így ajánljuk: vegetáriánus, cukormentes, gluténmentes, fitt és ínyenceknek való!

Forrás: Virágkonyha Halmos Monikával

Hozzávalók:

2 evőkanál virágméz
2 kicsi friss vagy szárított chilipaprika
2 evőkanál rózsaecet
4 kisebb illatos rózsa vagy egy marék rózsaszirom
20 dkg mozzarella

A recept leírását itt találod!

Virágkonyha Halmos Monikával - Illatosítsd ibolyával a teád!http://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150206-viragkonyha-halmos-monikaval-az-ibolyaval-illatositott-tea-receptjet-mutatjuk-be.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti. Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaOrigoVirágkonyha Halmos Monikával - Rózsafánk rózsalekvárralhttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150130-viragkonyha-halmos-monikaval-a-rozsafank-rozsalekvarral-receptjet-mutatjuk-be.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti. Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: virágkonyha Halmos Monikával.Virágkonyha--Virágkonyha Halmos Monikával - Turbolyás tojáskrém vadárvácskávalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150115-viragkonyha-halmos-monikaval-a-turbolyas-tojaskrem-vadarvacskaval-receptjet-mutatjuk-ba.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaOrigoVirágkonyha Halmos Monikával - Illatos töltött gyümölcshttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150123-viragkonyha-halmos-monikaval-a-illatos-toltott-gyumolcs-receptjet-mutatjuk-be.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti. Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: virágkonyha Halmos Monikával.Virágkonyha--Virágkonyha Halmos Monikával - Különleges vendégváró falatok: körömvirágos pogácsahttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20141208-viragkonyha-halmos-monikaval-a-koromviragos-pogacsa-receptjet-mutatjuk-be.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.Virágkonyha--Virágkonyha Halmos Monikával - Búzafasírt virágsalátávalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150213-viragkonyha-halmos-monikaval-a-buzafasirt-viragsalataval-receptjet-mutatjuk-be.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti. Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: virágkonyha Halmos Monikával.Virágkonyha

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.