Virágkonyha Halmos Monikával: isteni gyomsaláta tojással - a kertből

Forrás: Virágkonyha Halmos Monikával -
virágkonyha Halmos Monika növény kert gyom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.

Lassan egész salátabárt kínál a kert: amiket undok gyomnak mondunk, azok akár a tányéron is végezhetik. Hogy mi ehető, és mi nem, mit érdemes leszednünk, azt bizony jó, ha megtanuljuk, nehogy kellemetlen meglepetések érjenek! Megéri, mert egy ilyen nevetős saláta feldobja a reggelt!

Forrás: Virágkonyha Halmos Monikával

Hozzávalók:

4 marék zsenge „gyom” kedvünk és idény szerint: sóska, útifű, tyúkhúr, pitypang-, ibolya- és százszorszéplevél, ibolya- és százszorszépvirág, vadárvácska,
4 keményre főtt tojás,
2 evőkanál virágecet,
só,
1 evőkanál méz,
esetleg 2 dl kefir

A saláta elkészítési módját ITT találod.

Virágkonyha Halmos Monikával - Cipó provence-i ihlettelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150415-halmos-monika-fokhagymas-cipot-keszit.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.Virágkonyha--Virágkonyha Halmos Monikával - Virágos palacsintahttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150403-viragkonyha-halmos-monikaval-viragos-palacsinta.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaOrigoVirágkonyha Halmos Monikával: joghurtos rózsakrém rózsazselévelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150327-halmos-monika-joghurtos-rozsakremet-keszit-rozsazselevel-eheto-viragokbol-finomsagokat-varazsol.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaOrigoxxx Virágkonyha Halmos Monikával - Burgonyasaláta sarkantyúkávalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150313-halmos-monika-burgonyasalatat-keszit-sarkantyukaval.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti. Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaVirágkonyha Halmos Monikával - Bortésztában sült dáliahttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150305-viragkonyha-halmos-monikaval-bortesztaban-sult-dalia.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti. Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaOrigoVirágkonyha Halmos Monikával: levendulás keksz újragondolvahttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150319-halmos-monika-a-viragkonyha-szakacsa-levendulas-kekszet-keszit.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.