Virágkonyha Halmos Monikával: Bodzás sajttorta - ettől leesik az állad!

Forrás: viragkonyha.reblog.hu/ -
virágkonyha Halmos Monika bodza sajttorta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.

Bodzanyílás idején nem csak bodzaszörp és bodzás palacsinta kerülhet terítékre. Például egy bodzavirágos sajttorta pünkösdre a legjobb, ami történhet a bodzával: egyszerű, finom és elronthatatlan! A vízfürdőben sült sajttorta krémes, lágy marad, nem szárad ki. Az egyenletes hőhatásnak köszönhetően egy bársonyosan kellemes, lágyan bodzás végeredmény születik. Sajttorta nem csak virágrajongóknak!

Forrás: viragkonyha.reblog.hu/

Hozzávalók:

18 dkg zabkeksz,
7 dkg vaj,
25 dkg krémsajt,
10 dkg porcukor,
2 tojás,
1 tojássárgája,
1 dl tejföl,
1 citrom,
1 marék lemorzsolt bodzavirágocska,
1 teáskanál búzakeményítő

Az elkészítés módját és egyéb hasznos információkat ITT találod.

Virágkonyha Halmos Monikával: Szép Ilonka bodzafánkja http://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150515-halmos-monika-bodzafankot-keszit-a-viragkonyhaban-novenyekkel.htmlBodzaszörpöt szinte minden házban kreálnak bodzanyílás idején, ki így, ki úgy: van, aki a mézesre esküszik (pedig mindig megbuggyan, és bodzamurci lesz belőle), van, aki mentával turbózza fel, így kissé fogkrémes feelinget ad neki. És sok helyen sütik a bodzavirágokat palacsintában, bortésztában, mindenféle furfangos bundában.VirágkonyhaOrigoVirágkonyha Halmos Monikával: virágevő kisokos - mit szabad és mit nem?http://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150506-viragkonyha-halmos-monikaval-viragevo-kisokos-mit-szabad-es-mit-nem.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.Virágkonyha--Virágkonyha Halmos Monikával - Virágos palacsintahttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150403-viragkonyha-halmos-monikaval-viragos-palacsinta.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaOrigoVirágkonyha Halmos Monikával - Cipó provence-i ihlettelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150415-halmos-monika-fokhagymas-cipot-keszit.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.Virágkonyha--Virágkonyha Halmos Monikával - Bortésztában sült dáliahttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150305-viragkonyha-halmos-monikaval-bortesztaban-sult-dalia.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti. Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaOrigoVirágkonyha Halmos Monikával: levendulás keksz újragondolvahttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150319-halmos-monika-a-viragkonyha-szakacsa-levendulas-kekszet-keszit.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.