Virágkonyha Halmos Monikával: Szex a virágoskertben

virág virágkonyha Halmos Monika szex növény kert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával. 

Épp egy éve volt, amikor sikerült eljutnom Meranba, a gyönyörűséges Trauttmansdorff-kastély annál is csodálatosabb arborétumába. A több napot is megérő botanikus kert időszaki kiállítása akkor a "Blümchensex" nevet viselte. Még mielőtt bárki holmi pajzán huncutságra gondolna, meg kell erősítenem: igen, egy botanikus felvilágosítás volt a téma, ahol meg lehetett ismerni a virágok és egyes rovarok, vagy másféle állatok "násztáncát". Mert a virágoskert maga a buja erotika.

A Trauttmansdorff-kastély és parkja Forrás: trauttmansdorff.it

Az afrodiziákumok tárháza is sokkal bővebb, mint amit az erről szóló szakirodalom megemlít. Vegyük például a virágokat, az EHETŐ virágokat. Étkezési célra csak kifejezetten ehető, e célra árusított, vagy magunk termesztette virágokat használhatunk fel! Virágüzletben vásárolt virágot megenni nem szabad!

Szóval, az ehető, magunk (szomszéd) termesztette, gourmet-boltban, dobozkában vásárolt virág láttán álljunk meg egy percre, és képzeljük el a virág életét: ő a „volt” és a „lesz” köztes állapota, vagyis a mag és a termés közti röpke átmenet, egy száron billegő bujaság, egy érzéki, illatos kis csoda, a múló szépség tükre.

Forrás: st-urban.net

Már a virágillatok is sokkal mélyebben hatnak ránk, mint azt gondolnánk! Könnyen felkavarják érzékeinket, hormon- és idegrendszerünkre is hatással vannak. Kár lenne a csábítás kelléktárából kifelejteni őket, az illatos, élő virágokat. Már puszta látványuk is pezsdítően hat, hiszen a virág a növény „nemi szerve”, erotikus üzenetet hordoz.

A testünk illata is függ attól, mit eszünk, iszunk: ha virágok is vannak az étlapunkon, ha virágos italokkal bűvöljük el kedvesünket, a testek illata is finomabb, különlegesebb lesz!

Amikor virágot ajándékozunk, a csábítás lehetőségével élünk. A férfiakra általában nincs különösebb hatással egy szál virág, de a kémiai hatása alól ők sem menekülhetnek el! Akár az illatanyagukból kipárolgó hatásra gondolunk, akár az ízükben lévő szexuális izgalomra!

Forrás: Thinkstock

S így el is érkeztünk az ehető virágok egyik fő vonzerejéhez: az afrodiziákus hatásukhoz. A virággal díszített étel már magában hordozza az erotikát – hiszen a nemiség jelképe a virág. A szirmok közt megbújó virágpor, nektár pedig roborálószer, magában is erősítő, vágyat fokozó hatású. A meleg, fűszeres, gyümölcsös, virágos illatok korbácsolják fel a legjobban a vágyat, képzeljük csak el, milyen hatása lehet egy meleg, gyümölcsös-virágos desszertnek egy kellemes estén!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.