Virágkonyha Halmos Monikával: Rózsás csókok karácsonyra

Forrás: Virágkonyha Halmos Monikával -
csók karácsony virágkonyha Halmos Monika növény rózsa gasztronómia étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával. 

Mi más lenne a Rózsakunyhó karácsonyfáján, mint rózsás habcsók! Nyár derekán tettünk el elegendő rózsacukrot, hogy most elkészíthessük az illatos, pasztellszínű csókokat. Lássuk, hogyan!

Forrás: Virágkonyha Halmos Monikával

Hozzávalók:

6 tojásfehérje,
1 evőkanál citromlé,
35-40 dkg rózsacukor

Elkészítése: A tojásfehérjét kemény habbá verjük. Apránként hozzáadjuk a rózsacukrot, belecsöpögtetjük a citromlevet, majd gőz fölé állítva addig verjük, míg fényes masszává válik. Ekkor csillagcsővel ellátott habzsákba töltjük, és sütőpapírral borított tepsire csókokat nyomunk belőle. Ha fenyőfára szánjuk, nem csókokat, hanem aprócsókokból összeálló kis halmokat nyomunk. Langyos sütőben 60-70 perc alatt megszárítjuk.

Hasonló virágos recepteket találsz ITT.

Levendula a gesztenyében, vagy fordítva?http://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20151113-halmos-monika-levendula-a-gesztenyeben-isteni-finomsagot-keszit-a-viragkonyhaban.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával. Virágkonyha--Virágkonyha Halmos Monikával: Forró combok, mézes mellekhttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20151022-halmos-monika-mezes-csirkemell-rozsaszirmokkal-keszit.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával. Virágkonyha--Virágkonyha Halmos Monikával: Szex a virágoskertbenhttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20151009-viragkonyha-halmos-monikaval-szex-a-viragoskertben.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával. VirágkonyhaThinkstockVirágkonyha Halmos Monikával: rózsásított országtortahttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150819-viragkonyha-halmos-monikaval-rozsasitott-szilvas-orszagtorta.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.Virágkonyha--Virágkonyha Halmos Monikával: Hideg paradicsomleves körömvirággalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150828-hideg-paradicsomleves-koromviraggal.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Enni való szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.Virágkonyha--Virágkonyha Halmos Monikával: pirított csirkecsíkok sásliliombimbóvalhttp://www.life.hu/sztarszerzok/viragkonyha/20150623-viragkonyha-halmos-monikaval-piritott-csirkecsikok-sasliliom-bimboval-recept-elkeszitese-a-blogon.htmlBortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.VirágkonyhaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.