szájhigiénia fogápolás szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néha otthon felejted a fogkefédet, netán nyoma vész a fogkrémnek? A legújabb fogkefe mindent tud, ami a tökéletes mosolyhoz szükséges.

Az alapos fogápolás elengedhetetlen, így nem árt naponta néhány percet szánnunk rá. A Twist&Brush legújabb találmánya a spanyol tervező, Awamura-ganjavian kreativitását dícséri, aki a fogkefét és a fogkrémet egy és ugyanazon szerkentyűbe sűrítette.

Aki a legújabb találmányt választja, nem kell mást tennie, mint feltölteni fogkrémmel a fogkefe adagolóját, és a szerkezet alján elcsavarni az adagolórészt. Így sosem kell aggódnod fogaid tisztasága miatt - a legújabb fogkefe tökéletesen karbantartja a fogaidat.

www.studio-kg.com
www.studio-kg.com

Így fogyókúráztak nagyanyáinkhttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110311-igy-fogyokuraztak-nagyanyaink.htmlAmilyen a gazdi, olyan a kutyájahttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110320-a-kutyak-gazdaik-szemelyisegehez-idomulnak.htmlA kellemetlen szájszag okozóihttp://www.life.hu/tested-lelked/20110325-a-kellemetlen-szajszag-okozoi.htmlSzínváltós karkötő menstruáló nőknekhttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110316-karkoto-jelzi-ha-viseloje-premenstruacios-tunetektol-szenved.htmlMasszázs a testnek, megnyugvás a léleknek - A legújabb masszázstrendekhttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110228-a-legujabb-masszazstrendek.htmlTeszteld az érzelmi intelligenciádat!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110323-teszt-milyen-az-erzelmi-intelliganciad.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.