Durva vádak: testőre szerint Britney Spears igénytelen és ápolatlan

igénytelen vád testőr Britney Spears ápolatlan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexuális zaklatással és egyéb, az énekesnő ápolatlanságával kapcsolatos vádakkal illette Britney Spearst egykori testőre. Az énekesnő ügyvédei azonban tagadják a szerintük alaptalan állításokat.

Britney Spears volt testőre, Fernando Flores nemrég beperelte az énekesnőt, mert állítása szerint a sztár kábítószeres állapotban az ágyába akarta kényszeríteni őt. Britney fehér csipkében várta az őrt a szobájában. Kilógott a bal melle, és szexuális célzásokat tett. A testőr most azt is a nyilvánosság elé tárta, hogy Britney többnyire ápolatlan volt, még dezodort sem használt. "Volt, hogy napokig nem fürdött, nem használt dezodort, fogat sem mosott, és még a hajával sem törődött. Egyszerűen gusztustalan volt" - nyilatkozta a férfi.

AFP
AFP


Britney ráadásul semmivel és senkivel sem törődött, a gyerekeinek például olyan ételeket készített, amikre a kicsik allergiásak voltak. Amikor pedig a gyerekek rosszul lettek és hánytak, Britney nem hagyta, hogy bárki is segítsen nekik, mondván, ez az ő dolga.
A botrány kirobbanása óta az énekes ügyvédei tagadják a vádakat. "Ez a per csak egy újabb példája annak, amikor valaki megpróbálja kihasználni a Spears családot azért, hogy hírnevet szerezzen magának" - nyilatkozta az énekes szóvivője, aki biztos benne, hogy a bíróság elutasítja majd a vádakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.