Sírásig terrorizálta versenyzőjét az X-Faktor mentora

Kocsis Tibor X-Faktor mentor stressz sírás Malek Miklós veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem gondolta volna Malek Mikósról, hogy ilyen kemény is tud lenni.

Az X-Faktor legfiatalabb zsűritagja eddig nyugalmáról és kiegyesúlyozottságáról volt híres. Mindegy mi történt, mindig megőrizte higgadtságát, mindig diplomatikusan nyilatkozott. A minap azonban kiborult, nekiesett Kocsis Tibinek a próbán. A veszekedés addig fajult, hogy Tibi és mentora is elérzékenyült a hatalmas feszültéség miatt.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

- Nagyon keményen indult a hetünk, Gyurcsík Tibi kiesése mindannyiunkat megviselt. Én ráadásul a mentoroktól azt a kritikát kaptam, hogy nem tudok teljesen megnyílni a színpadon, amin még jobban felhúztam magam. A próbákon már fáradtak és ingerültek voltunk, lelkileg teljesen padlóra kerültünk, amiből az sült ki, hogy mindkettőnkből olyan heves indulatok törtek elő, amilyenekre nem is számítottunk. Muszáj volt valahogy megszabadulnom az indulatoktól, de egyáltalán nem szégyellem, ráadásul Miki is megkönnyezte. Úgy érzem, sikerült átlépnem a határaimat, amihez ha az kellett, hogy Miki kiabál velem, és addig üt, amíg kell, akkor megérte. Most már az élő show-ban is ki fogom tudni hozni magamból az állatot - mesélte Tibor a Blikknek.

RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint
RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint

- Ezek a srácok annyira tehetségesek, hogy sokkal jobban fáj a kiesésük, mint azt gondoltam. Nem akarok úgy járni, mint tavaly, amikor a mentoráltjaimtól túl hamar búcsúznom kellett. Próbálom kihozni belőlük a legtöbbet, de ez nem mindig egyszerű - mondta Malek a Blikknek. - Tibinek tökéletes énekhangja van, viszont az érzelmeit nem tudja átadni, amit a többi mentor kifogásolt is. Ezért próbáltam belőle bármilyen eszközzel is kihozni az állatot, még ha nekem is azzá kellett válnom. Addig gyötörtem, addig énekeltettem vele újra és újra a dalt, addig kiabáltam vele, amíg az idegtől végre kiszakadt belőle az az őserő, amely mindenkit szíven üt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.