Megmutatta a cicijét a világhírű énekes

mell Steven Tyler edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Steven Tyler meztelen felsőtestével sokkolta a Hawaii szigetén strandolókat.
A zenészről készült képeket itt nézheted meg!


AFP
AFP


A világsztár a kedvesével töltött néhány napot Hawaiin, és itt, a tengerparton kapták lencsevégre a szemfüles paparazzók. Steven mellei nagyobbak, mint jó néhány női modellé, ráadásul lötyögnek is - épp olyanok, mint két, félig üres tejeszacskó. Persze tudjuk, hogy Mr. Tyler elfoglalt, és nincs ideje sportolni, de mégsem ártana, ha hódolna néha a testedzés oltárán, mert ilyen mellekkel lassan nőnek nézik majd.

Tyler a jegyesével, Erin Brady-vel vakációzott a mesés szigeten - a hölgy kezét néhány napja kérte meg ötévnyi együttjárás után. Erin huszonöt évvel fiatalabb Tylernél, ő lesz a férfi harmadik felesége.


Így teremts magadnak több pénzt 2012-re!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111219-igy-teremts-magadnak-tobb-penzt-jovore.htmlHavi horoszkóp januárrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111220-januari-horoszkop.htmlPénzhoroszkóp 2012-rehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111220-penzhoroszkop-2012re.htmlSzerelmi horoszkóp 2012-rehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111220-szerelmi-horoszkop-2012re.htmlÉves horoszkóp 2012-rehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111221-eves-horoszkop-2012re.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.