Keira Knightley Kelly Brook Katalin hercegnő Kate Beckinsale Megan Fox Gwyneth Paltrow Angelina Jolie álomnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyian fel tudunk sorolni pár világhírű nőt, akik ezért vagy azért, de gyönyörűek. Vajon milyen lenne a legszebb nőkből gyúrt álomnő?

Tipp! Lady Gaga borzasztóan néz ki legújabb fotósorozatán. Kattints a galériáért! (+18)

Nemrég egy számítógépes program segítségével megalkották a tökéletes szépségű celebet, aki a legszebb nők vonásaiból lett összegyúrva. A végeredmény azonban egyáltalán nem meggyőző - az "összegyúráshoz" használt hírességek egytől egyig sokkal szebbek, mint Miss Tökéletes.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



feelunique.com
feelunique.com

Az álomnő a hosszú, barna fürtjeit Katalin hercegnőtől (7) "örökölte", a barna szemeket pedig Cheryl Cole (1) énekesnőtől "kapta". Az arccsontja Keira Knightley (4) színésznőé, az álla pedig Gwyneth Paltrow-é (8). A hölgy a legszebb szemöldököt Megan Foxtól (6), a Transformers szexi sztárjától érdemelte ki, az orrát pedig Kate Beckinsale-től (5) csente el. Az ajkait ki máséról mintázhatták volna, mint Angelina Jolie-éról (2), a formás dekoltázs peddig épp olyan lett, mint a tévés Kelly Brooké (3). A nemlétező celebhölgy azonban cseppet sem egyedi - bátran kimondhatjuk: ismét bebizonyosodott, hogy az embert az apró tökéletlenségek teszik széppé és különlegessé.

Tipp! Terhessége alatt is keményen diétázik a szupermodell. Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.