diéta fogyás Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alec Baldwin végre összekapta magát, és négy hónap alatt tizenhárom kilótól szabadult meg.
Abbahagytam a cukorfogyasztást. Tizenhárom kilót fogytam négy hónap alatt, ami csodálatos"


AFP
AFP

Nézd meg Kirstie Alley hihetetlen fogyását is képekben! Kattints a képre!

A fogyást valószínűleg jelenlegi kedvese, a jógaoktató Hilaria Thomas is segítette, bár a színész szerint nem túl sokat jógáznak együtt. "Pilates órákra járok és spinningelek, de sajnos nem tudok annyit mozogni, amennyit szeretnék. Amikor forgatok, nem jut elég időm az edzésre, így olyankor az étkezésre figyelek leginkább. Most nagyon tudatosan törekszem a helyes életmódra, és már tudom, hogy a rengeteg cukros étel okozta a bajt."

Tipp! A legszebb duci modellek! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Így alakultak át a sztárok - diéta előtt és utánhttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20111111-igy-alakultak-at-a-sztarok-dieta-elott-es-utan.htmlA fitneszguru, aki átformálta Hollywoodothttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20111107-tracy-anderson-afitnessguru-aki-atformalta-hollywoodot.htmlSzorít az új farmer? Iktass be egy S. O. S.-napot!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110905-szorit-az-uj-farmer-fogy-3-kilot-24-ora-alatt.htmlPróbáld ki az új, 5 faktor diétát - Tényleg működik!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110829-probald-ki-az-uj-5-faktor-dietat-tenyleg-mukodik.htmlIszonyúan lesoványodott a gyönyörű szupermodell - anorexiában szenved?http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110524-iszonyuan-lesovanyodott-claudia-schiffer-anorexiaban-szenved.htmlA férfiak sem szeretik a testüket?http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110524-a-ferfiak-sem-szeretik-a-testuket.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.