Sosem törődik bele, hogy öreg? Kilógott Madonna löttyedt feneke a nadrágjából

plasztika Madonna edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madonna még mindig nem tudja, hol a határ, és képtelen felfogni, hogy már nem húszéves. De nem is negyven...

Ki kell mondanunk: Madonna egyre szánalmasabb. Bár imádjuk a popkirálynő kitartását, és azt, hogy ötvennégy évesen is képes megújulni, azt azért nem díjazzuk, hogy képtelen megbirkózni a korával. Madonna már a plasztikai műtéteket is túlzásba vitte, sőt, legújabb lemezének borítóját kissé agyonretusálták, ráadásul a díva egyre inkább olyan ruhákat visel, amelyek korban abszolút nem hozzáillőek. Sőt, már az alakja sem a régi.

Szólj bele! - Nem kellek, mert kövér vagyok...



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az ötvennégy éves Madonna a napokban az egyik fellépésére egy igen merész ruhadarabot választott: dresszt és neccharisnyát viselt. Az tény, hogy az énekesnő a mai napig rengeteget sportol - táncol, fut, jógázik -, de ezek ellenére sem lehet már olyan a popsija, mint a kilencvenes években. Madonna ugyanis akkortájt hordott ilyen szereléseket, amikben fergetegesen nézett ki, a mostani fotókon azonban a sztár lelógó popsija egyáltalán nem nyerte el a tetszésünket. Hiába tölt Madonna hosszú órákat teste formálásával és arca felpuffasztásával, neki is rá kellene eszmélnie arra, hogy az idő vasfoga őt sem kíméli. De vajon erre mikor fog rádöbbenni?

Tipp! Különleges és trendi ruhák az idei szezonra. Kattints a galériáért!


Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Kinek akar imponálni? Rihanna intim fotókat közölt a Twitterenhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120321-kinek-akar-imponalni-rihanna-intim-fotokat-kozolt-a-twitteren.htmlLedobta a textilt a ValóVilág sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120327-nyolc-oran-at-meztelenkedett-vv-kinga.htmlA párkapcsolata is rámegy! Leonardo DiCaprio nem használ dezodort, és csak ritkán zuhanyzikhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120321-a-parkapcsolata-is-ramegy-leonardo-dicaprio-nem-hasznal-deozort-es.htmlLátomásai vannak a Megasztárban feltűnt énekesnőnek - Látja a jövőthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120321-kulonleges-kepessegekkel-rendelkezik-a-megasztar-gyonyoru-enekesnoje-nagy-adrienn.htmlFoltokban kopaszodó haj, koszos ruha: Hugh Jackmant rémisztő külsővel kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120322-foltokban-kopaszodo-haj-koszos-ruha-hugh-jackmant-remiszto-kulsovel-kaptak.htmlVégre kiderült, miért halt meg a világhírű énekesnőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120323-vegre-kiderult-miert-halt-meg-a-vilaghires-enekesno-whitney-houston.htmlRászánta magát: kés alá fekszik Gombos Edinahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120321-raszanta-magat-kes-ala-fekszik-gombos-edina.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.