párkapcsolat Burgess Benji barátság Megasztár 6 kieső Radics Gigi karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rájött, egyelőre nem lenne szüksége egy kapcsolatra a Megasztár kiesőjének. Burgess Benji mindezt meg is beszélte Radics Gigivel, és állítja: tudta, hogy ez az utolsó estje a Megában.

Tipp! A rémesen öltözködő tinisztár lett a legstílusosabb híresség. Kattints a galériáért!


A tizenhat esztendős Burgess Benjinek kellett távoznia a Megasztárból. A fiatal énekes a Life.hu-nak elmondta, kíváncsi, milyen lehetőségek adódnak szakmailag a számára.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"A legjobb ötben voltam, ez azért nagyon jó. De tény, szívesen mentem volna tovább" - mondta a Megasztár legfrissebb kiesője, Burgess Benji. "A sulit mindenképpen szeretném folytatni, szerintem lesz lehetőségem rá, akárhogyan is alakul. De tény, most a karrier az első. Várom a lehetőségeket" - mosolygott, majd Radics Gigivel kapcsolatban is elárulta legféltettebb titkait. "Bereczki Zolival együtt találtuk ki ezt a pólót a hatalmas GIGI felirattal. Biztos voltam benne, hogy ez az utolsó estém lesz, éreztem. Úgy gondoltam, ez egy kis meglepetés lesz a számára, ami nem jelent többet annál: ezentúl neki szurkolok majd. Nagyon jó barátok vagyunk továbbra is, de egy párkapcsolatra most nem lenne szükségem, úgyhogy ez egyelőre le van zárva kettőnk között. Azt nem tudhatjuk, hogy a jövő mit hoz majd" - magyarázta a lányok kedvence.


Természetesen szerettük volna Gigit is megkérdezni, mennyire lepődött meg Benji meglepetésén, és mivel búcsúzott el tőle a kiesését követően, de a salgótarjáni tehetséget hiába próbáltuk meg többször is elérni, nem vette fel a telefonját.

GYLF

Tipp! Ilyen egy tökéletes test. Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.