Többször is összeverekedtek a Rippel fivérek - videó

erőművész Rippel Viktor mutatvány verekedés produkció akrobata Rippel Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb látványos produkciójuk főpróbája közben jártunk a Rippel testvéreknél, akik elárulták, hogy gyermekkorukban sokat verekedtek egymással, és több sérülést is szereztek maguknak, amiket Feri meg is mutatott a Life.hu-nak.

Újra együtt a pár! - Dzsudzsák Balázs visszament Zimány Lindáhozhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120511-ujra-egyutt-a-par-dzsudzsak-balazs-visszament-zimany-lindahoz.htmlRészegen trágárkodott a TV2 egykori műsorvezetője - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120511-reszegen-tragarkodott-a-rapper-a-tv2-egykori-musorvezetoje-majka.htmlSzoknyában parádéztak az X-Faktor énekeseihttp://www.life.hu/legykepben/20120510-szoknyavadaszatot-rendeztek-a-sztarok-az-apollo23-tagjai-es-kiraly-l.htmlBigámiában él a népszerű színésznő édesapjahttp://www.life.hu/legykepben/20120511-bigamiaban-el-a-nepszeru-szineszno-reese-witherspoon-edesapja.htmlMindkét lábára lebénult a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20120511-megasztar-6-mindket-labara-lebenult-talan-attila-es-meg-mindig.htmlNővé fogják operálni a jóképű énekest - Mindenki ledöbbent a bejelentésén!http://www.life.hu/legykepben/20120511-nove-operaltatna-magat-az-enekes-thomas-gabel.htmlMegszereztük! Íme VV Veronika rendőrségi vallomásahttp://www.life.hu/legykepben/20120510-megszereztuk-ime-vv-veronika-rendorsegi-vallomasa-miutan-vv-cristofel-megverte.htmlMegasztár-szerelem: Nagy Adri és Bozont együtt járnakhttp://www.life.hu/legykepben/20120509-megasztar-szerelem-bozont-es-nagy-adri-egy-par-osszejottek.htmlMegvan a TV2 csodafegyvere az X-Faktor ellen!http://www.life.hu/legykepben/20120509-megvan-a-tv2-csodafegyvere-az-xfaktor-ellen-a-the-voicet.htmlA gyermekvállalás miatt van nézeteltérés Vajna és Palácsik között!http://www.life.hu/legykepben/20120508-a-gyermekvallalas-miatt-van-nezetelteres-andy-vajna-es-palacsik-timi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.