Csúnyán megöregedett Janice Dickinson

modell Janice Dickinson sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janice Dickinson képtelen a korának megfelelően felöltözni - legutóbb szörnyen nézett ki az egykori modell.

Janice a kifutók királynője volt, ötvenhét éves korára azonban elhagyta őt a jó ízlés. A sztár az American Idol tehetségkutató döntőjére érkezett egy fekete zakóban és rövid szoknyában, de sajnos szörnyen nézett ki az egykori szépség.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Janice legnagyobb baja az, hogy képtelen a korának megfelelően felöltözni. A rövid szoknyában ugyanis jól látszódott a sztár sovány, iszonyúan ráncos lába és aszott bőre, amelyről még sokkolóbb képeket ide kattintva nézhetsz meg. Természetesen nem elvárás, hogy egy nőnek olyan bőre legyen ötvenhét éves korában, mint harmincévesen, de attól még nem kell közszemlére tenni az ilyen testrészeket. Valószínűleg Janice is azokhoz a hírességekhez tartozik, akik képtelenek megbarátkozni a korukkal, és az sem érdekli őket, ha nevetségessé teszik magukat az ízléstelen megjelenésükkel.

Tipp! Exkluzív képek a csinos műsorvezetőről. Kattints a galériáért!



Válik Rakonczay Gábor és feleségehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120524-veget-ert-a-szerelem-valik-rakonczay-gabor-es-felesege.htmlMindenki hazudik, aki nem, az is!http://www.life.hu/tested-lelked/20120509-hazugsag-es-fullentes-hitek-es-tevhitek-a-hazugsagokkal-kapcsolatban.htmlKate Beckinsale az ágyban vicceli meg a férjéthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120516-kate-beckinsale-az-agyban-vicceli-meg-a-ferjet.htmlFantasztikusan néz ki a sorozatsztár - Pedig már 48 éveshttp://www.life.hu/tested-lelked/20120517-fantasztikusan-nez-ki-a-sorozatsztar-lisa-rinna-pedig-mar.htmlTombolt a csatorna egykori sztárja - Rendőrt kellett hívni hozzá (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/20120521-vv-zsuzsi-tombolt-rendort-kellett-hivni-hozza.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.