Már messze nem a világ legszebb asszonya az egykor gyönyörű színésznő

szülés hízás Aishwarya Rai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori viláégszépe Aishwarya Rai az egyik legszebb színésznő volt éveken át. Az indiai sztár azonban a szülése óta képtelen lefogyni. 

A Cannes-i filmfesztiválon Aishwarya is részt vett - ő azonban nem egy egyszerű, hétköznapi estélyiben, hanem egy arany száriban pompázott. Az azonban még jól látszik, hogy a szépség nem nyerte vissza korábbi karcsú alakját. A színésznő India egyik legnagyob sztárjának, Abhishek Bachchan-nek a felesége, kislányuk pedig tavaly novemberben született.

AFP
AFP

A szépség játszott már hollywoodi filmben - ő volt a Mátkaság és legényélet hősnője 2004-ben, sőt, Julia Roberts egyszer a világ leggyönyörűbb nőjének nevezte őt. Kritikusai azonban most igencsak fanyalognak - Aishwarya ugyanis jópár kilót felszedett a terhessége alatt, és szerintük ezzel rossz színben tűnik fel a rajongók előtt. Az azonban tény, hogy nem lehet mindenki pár nappal a szülés után olyan sovány, mint Victoria Beckham. Most pedig az indiai szépség számára egyértelmáen a kislánya a legfontosabb, és bár zavarják őt a rosszindulatú megjegyzések, mégis bízik abban, hogy hamarosan sikerül visszanyernie a korábbi testsúlyát.

Tipp! Less be az X-Faktor sztárjának gardróbjába! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.