párkapcsolat Richie Sambora szerelem Denise Richards szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy néz ki, hogy a színésznő szingli lesz a bikiniszezonra, mivel szakítottak Richie Samborával, a Bon Jovi zenészével.

Miután újra összejöttek ősszel, a 41 éves anyuka ismét bemondta az unalmast. A pár 2006-tól 2007-ig járt együtt, miután szakítottak korábbi párjaikkal, Charlie Sheennel és Heather Locklearrel. Azonban szakításuk után is jó barátok maradtak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sambora még május 8-án is égig magasztalta Richardsot, amiért 2011 nyarán örökbe fogadta Eloise-t két lánya, Lola és Sam mellé. "Akkor megint teljesen belezúgtam" - állította a rocker.

Sheen nemrégiben jelentette ki egy botrányos interjúban, hogy exfelesége még mindig bombanő, és szívesen szeretkezne vele. Szóval jelentkezőkben nincs hiány!

Mindene kint van Gaál Noéminek - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120612-mindene-kint-van-gaal-noemi-idojarasjelentonek-a-tv2-kepernyojen-.htmlDallas: Folytatódik az ismert sorozat - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120613-jockey-azaz-larry-hagman-szerint-a-gazdagok-szorakoztatobbak-igy-sikeres.htmlMellbimbót villantott az 53 éves Madonna (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120612-mellbimbot-villantott-az-53-eves-madonna-18.htmlTöbb szereplő is távozik a Barátok köztbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20120612-tobb-szereplo-is-tavozik-a-baratok-koztbol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.