terhesség Brian Austin Green Megan Fox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megan Fox terhességét már egy ideje rebesgetik, most azonban már hinni lehet a pletykáknak.

A színésznő a napokban pocakosan, fürdőruhában pózolt férjével, Brian Austin Greennel Kona városában, Hawaii szigetén. A sztárpár itt ünnepelte a kétéves házassági évfordulóját, ennek alkalmából készültek a szép fényképek kettejükről és Megan gömbölyödő pocakjáról.

Northfoto
Northfoto

"Már tradíció számukra, hogy évente visszajönnek ide ünnepelni. Idén azonban nagyon izgatottak, hiszen hamarosan kisbabájuk lesz" - mondta a Hualalai Four Seasons Resort egyik munkatársa. Greennek egyébként már van egy tízéves fia Vanessa Marcil színésznőtől, Kassius. Bennfentesek szerint a házaspár már nagyon vágyott gyermekre, most pedig - ahogy a képeken is látszik - úsznak a boldogságban.

Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged ma este 10 után a Life.hu-n!



Öngyilkos lett az ismert fitneszguruhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120626-ongyilkos-lett-a-leszbikus-fitneszguru-angie-dowds.htmlVálásának valódi okairól mesélt Katy Perryhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120625-valasarol-meselt-katy-perry.htmlZártosztályra került alkoholizmusa miatt a magyar énekeshttp://www.life.hu/tested-lelked/20120627-zartosztalyra-kerult-alkoholizmusa-es-sulyos-fejserulese-miatt-az-mc-hawer.htmlLejáratta magát a színész - Tökéletes férjként próbált viselkedni a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120626-lejaratta-magat-john-travolta.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.