Már 12 évesen is nőies idomokkal domborított Megan Fox - Íme a róla készült gyerekkori fotók

színésznő szexi gyerekkori fotó Megan Fox plasztikai sebészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megan Fox színésznőt az egyik legszebb hollywoodi sztárnak tartják. Bár szépségének kialakításában nagy szerepük volt a plasztikai sebészeknek is, az énekesnő közösségi oldalára kitett fotókon jól látszik, hogy már 12 évesen is elbűvölő szépség volt.

A Transformers filmek sztárja és férje, Brian Austin Green jelenleg első gyermeküket várják. Bár hivatalosan még mindig nem erősítették meg a hírt, nincs mit tagadni: a sztár gömbölyödő pocakjáról nemrég nagyon aranyos képek készültek. Ha szerencséjük van, pont olyan gyönyörű gyermekük lesz majd, mint amilyen a színésznő is volt.

www.facebook.com
www.facebook.com

Megan Fox a minap posztolt néhány képet a Facebook-oldalára, amelyen fogszabályzóval mosolyog a fényképező lencséjébe. Jól látszik, hogy már akkor mindene megvolt ahhoz, hogy igazi hollywoodi szépség lehessen: igéző tekintet, és 12 évesen is bombajó test.

Tipp! Borzasztóan néznek ki, mégis tovább sanyargatják magukat. Kattints a galériáért!


Tudj meg minden fontosat már a hírfolyamodból! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.