Fia halála után megszólalt Sylvester Stallone

halál Sage Stallone gyógyszer színész Sylvester Stallone túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sylvester Stallone először nyilatkozott fia, Sage halála óta.

Pár napja holtan találták saját lakásában Sylvester Stallone elsőszülött fiát, Sage-t. A legfrissebb hírek szerint elvégezték a boncolást a férfin, de a toxikológiai vizsgálatok eredménye augusztus végén várható. A TMZ hírportál úgy tudja, a világhírű filmsztár fia, Sage gyógyszer-túladagolásban halt meg, és csak az a kérdés, szándékosan vette-e be a halálos dózist.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sage Stallone és nagybátyja, Frank Stallone

A tragédia után pár nappal Sylvester Stallone először a TMZ hírportálnak nyilatkozott: "Nincs annál nagyobb fájdalom, mint amikor egy szülő elveszti a gyermekét. Éppen ezért szeretnék kérni mindenkit, tartsák tiszteletben a fiam emlékét és fejezzék ki együttérzésüket az ő szerető édesanyjának, Sashának. Ez a szörnyű veszteség elkísér minket életünk hátralevő részében. Sage volt az első gyermekünk, ő volt a szemünk fénye" - vallotta megtörten az egykori akciósztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.