Nagy Ő (tévéműsor) Való Világ Molnár Anikó hízás fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb titokban költözött haza Amerikából Molnár Anikó, a ValóVilág és a Nagy Ő egykori sztárja.

A Blikk róla készített legújabb fotói szerint az egykor izmos lány igencsak kikerekedett. Az egykori Nagy Ő már hetek óta újból Pomázon él az édesanyjával közös házban. Anikó a hazajöttével ismét aktív lett a kisállatok megmentésében: a közösségi portál kutyákat szerető látogatói azonnal észlelhették, hisz Anikó kiveszi a részét az árva ebek mentéséből. Sőt, nemrég az Állatvédőrség által szervezett jótékonysági koncertre is kilátogatott barátnőjével.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A lány külsejében azonban történt némi változás, szőke, rövid fürtjeit barnára festette át, és jó néhány kilóval több lett. Anikó korábban is küzdött már súlyproblémákkal. Két éve szinte köddé vált, amikor rájött, hogy itthon hiába is próbálkozik bármivel, valahogy sosem sülnek jól el a dolgok. Belekóstolt a modellkedésbe, de volt már rádiós is, míg külföldi barátjával erotikus show-kat adott elő. Majd depressziós lett, az otthonát is kísérettel tudta csak elhagyni. Amerikai barátai meghívására Los Angelesbe utazott, ahol több kaliforniai iskolát is elvégzett. A Blikk információi szerint a lánynak még nincs munkája, és egy ideig még nyilatkozni sem szeretne a lapoknak.

Kórházba került a durva bulizásairól elhíresült fiatal színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120724-hasnyalmirigygyulladassal-korhazba-kerult-tara-reid.htmlMi történik a testével? Egyre csak kerekedik Király Lindahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120725-jopar-kilot-felszedett-kiraly-linda.htmlHáromszorosára hízott a 32 éves énekesnő - Fotókon akkor és mosthttp://www.life.hu/life/galeria/20120709-ilyen-volt-ilyen-lett-jessica-simpson.htmlRá sem ismerni, annyira elhízott az egykor csinos Baywatch-sztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120510-ra-sem-ismerni-annyira-elhizott-az-egykor-csinos-baywatchsztar.html15 év alatt meghíztak és lefogytak a Titanic sztárjaihttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120403-15-ev-alatt-meghiztak-es-lefogytak-a-titanic-sztarjai-kate.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.