Sokkolta a nézőket - Ruhatépés és mellbimbóvillantás az olimpián

mell mellbimbó vízilabda London fürdőruha olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkolta az NBC nézőit a minap az amerikai-spanyol női vizipólómeccs közvetítése. Pontosabban annak egy pillanata, amikor is az amerikai Kamie Craig egy erőteljes mozdulattal majdnem letépte egy spanyol kollégája úszódresszét.

A ruhadarab végül a helyén maradt, de megtörtént a jóvátehetetlen: a spanyol sportoló mellbimbója egy pillanatra kilátszott tévénézők millióinak szeme láttára. A közösségi oldalak tanúsága szerint az események hatása ugyan nem érte el azt a szintet, mint például Janet Jackson állítólag véletlen mellbimbóvillantása pár éve, de azért nagyon sokaknál ez is kiverte a biztosítékot.

Az egészben az a legérdekesebb, hogy az egyébként nem túl erotikus képsor miért ekkora szenzáció. A szakértők szerint meccsenként rengeteg ilyen jelenet lezajlik a víz alatt, ám ezek többségét a stábok kiszerkesztik még az élő közvetítések során is. Valószínűleg arról van szó, hogy nagyon sok fiatal néző most, az olimpia alatt szembesül azzal, hogy zajlik egy vízilabdamérkőzés. Azt nem tudni, miért közvetítette az ominózus jelenetet az NBC, amely ráadásul pontosan emiatt késleltetve adja a mérkőzéseket.

Instant divattipp - Imádnivaló kiegészítők a londoni olimpia jegyébenhttp://www.life.hu/legytrendi/20120730-olimpia-es-divat-imadnivalo-kiegeszitok-a-londoni-olimpia-jegyeben.htmlNapi hím: Íme az olimpia legszexisebb félistenehttp://www.life.hu/life/galeria/20120730-lifenight-napi-him-nagyon-szexis-a-francia-uszo-camille-lacourt.htmlA legjobb és a legrosszabb formaruhák az olimpia megnyitójánhttp://www.life.hu/legytrendi/20120728-olimpia-es-divat-a-legjobb-es-a-legrosszabb-olimpiai-formaruhak.htmlMichelle Obama "leöltözte" Katalin hercegnőt az olimpiai fogadásonhttp://www.life.hu/legytrendi/20120727-olimpia-es-divat-michelle-obama-divatos-es-trendi-ruhaja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.