Keira Knightley színésznő szexi hollywoodi LifeNight Angelina Jolie Jessica Alba Jennifer Aniston láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszúak, kecsesek, sportosak és tökéletesen kidolgozattak. Ezek a sztrávirgácsok igazán irigylésre méltóak, tulajdonosaik sokat is tesznek értük. A legszebb hollywoodi lábbirtokosok sorában Brad Pitt szerelmei mellett Jessica Alba és Keira Knightley is helyet kapott.

Jennifer Aniston

A 43 éves színésznőnek máig tökéletes az alakja. Egészséges étrendje mellett természetesen a rendszeres sportra is figyel. A sztár a 22 perces edzésre esküszik, elmondása szerint ennyi idő ugyanis elegendő ahhoz, hogy megfelelő szintre emelkedjen a szívverése, de ne fulladjon ki teljesen. Csinos lábaiban gyakran gyönyörködhetünk, egyedül lábfejeit viselik meg a divatos magas sarkú cipők.

AFP
AFP

Jessica Alba

A kétgyermekes anyuka teste is mindig tökéletes. Gondosan ügyel arra, hogy egy nap csak 1200 kalóriát vigyen be a szervezetébe, mindemellett rendszeresen sportol és nagyon sok vizet iszik. Júniusban lába miatt kórházba kellett mennie, mert legújabb filmje forgatásán egy kemény tárgy esett rá. "Bedagadt a bokám, nagyon fáj" - fűzte hozzá Jessica a Twitterre feltöltött fotóihoz.

AFP
AFP

Keira Knightley

A 27 éves színésznő először 2002-ben a Csavard be, mint Beckham című filmben rúgta a bőrt, lábaiért pedig azóta is rajongunk. Legutóbb például a híres cipőtervező, Manolo Blahnik mondta azt, hogy bármit megadna azért, hogy az angol sztárnak tervezhessen cipőt. Keira pedig egész biztosan nem utasít majd vissza egy ilyen nagylelkű ajándékot.

AFP
AFP

Angelina Jolie

A szépséges színésznő legutóbb az idei Oscar-gálán hívta fel magára - vagy inkább a lábaira - a figyelmet. Derékig felvágott ruhájából ugyanis olyan szerencsétlenül villantotta ki a combját, hogy azonnal nevetség tárgyává vált. Pittné jobb lába sztár lett az interneten, saját Twitter-profiljának például már több mint 15 ezer követője van.

AFP
AFP

Íme az 5 legszexibb ajkú hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120712-angelina-jolie-monica-bellucci-es-penelope-cruz-a-legszexibb-ajku.htmlÍme a legszexibb sztártetoválásokhttp://www.life.hu/szepulj/20120719-ime-a-legszexibb-sztartetovalasok.htmlÍme a legszexibb magyar lány - Palvin Barbara egy falatnyi fehérneműbenhttp://www.life.hu/legytrendi/20120725-ime-a-legszexibb-magyar-lany-palvin-barbara-egy-falatnyi.htmlVideó a legszexibb 4 gyermekes apukáról - Forró képgaléria David Beckhamrőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120725-video-szexi-kepgaleria-david-beckhamrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.