Fia halála óta először jelent meg a Stallone család nyilvános eseményen

halál film gyász akciósztár tragédia akciófilm Sylvester Stallone premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hete hunyt el Sylvester Stallone fia, Sage. A tragédia óta először mutatkozott a Stallone család a nyilvánosság előtt.

Londonban, a Feláldozhatók 2. című film premierjére látogatott el a színész neje, Jennifer Flavin és három lányuk társaságában. Meg kell hagyni, Stallonénak jó dolga van: nemcsak felesége, de mindhárom lánya káprázatosan néz ki.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az akciósztár fiát július elején holtan találták saját lakásában. A férfi állítólag gyógyszer-túladagolás miatt hunyt el, de a toxikológiai vizsgálatok eredménye augusztus végére várható. "Kemény időszak ez. Nagyon is az. Szörnyű ez az egész, de remélem, hogy idővel begyógyulnak a sebek és valahogy csak túléljük ezt az egészet. Ilyen az, amikor az élet valósággá válik" - nyilatkozta a színész a filmbemutató kapcsán a Good Morning America című rádióműsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.