Kristen Stewart mély depresszióban van és alig eszik

depresszió színésznő Kristen Stewart chips Alkonyat étkezési zavarok cigaretta szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész depressziója elérte a mélypontot: csipszből, cigarettából és energia italból áll a napi menüje.

Stewart az utóbbi időkben önmaga árnyékává vált, miután szakított Robert Pattinsonnal. A nagy érdeklődésre való tekintettel a színésznő állapotáról minden amerikai sajtóorgánum beszámol, hiszen ő vált Amerika elsőszámú közellenségévé azzal, hogy félrelépett, ráadásul egy családos emberrel tette mindezt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A színésznő most ismét egy támadási felületet nyújtott azzal, hogy egészségtelen módon táplálkozik, amit a sajtóval persze egy bennfentes osztott meg, nyilvánvalóan azért, mert aggódik érte. "Csipszen él, cigizik, meg cukormentes energia italt fogyaszt, egy idegronncsá vált" - mondta a Hollywoodlife-nak a színésznő egy barátja, akinek Stewart állítólag azt mondta: ő már csak volt valaki. Ismerősei szerint a fáradt, nyúzott Kristen Stewart drámája vélhetően nem ért még véget.

Forrás: Borsonline

Meztelen testét mutogatta az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120819-szereti-meztelen-testet-mutogatni-es-fotozni-az-rtl-klub-sztarja.htmlMegállás nélkül iszik a népszerű zenészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120816-gary-numan-elektropop-zenesz-hatat-forditott-antialkoholista-eletmodjanak-reszegseggel-sulyosbitja.htmlEgyre okosabbak a nők a férfiaknál?http://www.life.hu/tested-lelked/20120815-okosabbak-lettek-a-nok-james-flynn-ujzelandi-professzor-szerint.htmlVV Dya még mindig Fecót szeretihttp://www.life.hu/tested-lelked/20120817-vv-dya-meg-mindig-szerelmes-vv-fecoba.htmlTitokban megházasodott a Barátok közt egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120819-titokban-hazasodott-meg-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-erdelyi-timea.htmlSebestyén Balázs nagy hírt jelentett behttp://www.life.hu/legykepben/20120819-bejelentette-az-rtl-klub-a-2012es-oszi-musorait-elindult-a.htmlGerard Depardieu újabb botrányba keveredett - Feljelentették verekedésérthttp://www.life.hu/legykepben/20120819-motorost-vert-meg-a-napokban-a-botranyos-francia-szinesz-gerard.htmlKylie Minogue ausztrál énekesnővel lépett félre Jean-Claude Van Dammehttp://www.life.hu/legykepben/20120818-kylie-minogue-ausztral-enekesnovel-lepett-felre-jeanclaude-van-damme-a.htmlTönkretette a válás, de végre talpra állt a szép színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20120816-jennie-garth-a-beverly-hills-90210-sztarja-nemreg-valt-el.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.