Kiderült, hogy miből él a Való Világ egykori szereplője

örökség megélhetés tanulmány Amerika anyagi helyzet Molnár Anikó sminkiskola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó elárulta Hajdú Péternek, hogy miből tudta finanszírozni amerikai tanulmányait egy sminkiskolában, és drasztikus hízásának okairól is mesélt.

Molnár Anikó alig egy hónapja tért haza Magyarországra, de már többször szerepelt a médiában. Legutóbb a Frizbi Hajdú Péterrel című műsor felvételén mesélt az elmúlt két évéről.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Örökségből fizettem a tandíjamat" - magyarázta Anikó, amikor a műsorvezető arról faggatta, honnan volt pénze arra, hogy három hollywoodi iskolát is elvégezzen. "A nagyszüleimtől örököltem földeket, és sikerült őket elég jó áron eladni. Dönthettem, hogy veszek magamnak egy jó autót, és azzal villogok, vagy másra költöm a pénzt. Tanulásra fordítottam, nem is maradt belőle" - magyarázta Anikó, aki azt is elárulta, miért hízott meg Amerikában.

"Ugyanannyit ettem, mint máskor, aztán észrevettem, hogy felszedtem tíz kilót. Ott olyan mértékben kezelik az ételeket, hogy a hormonháztartásom is felborult. Amikor hazaértem, rögtön orvoshoz fordultam. A legfrissebb vérképem már jó, azaz le tudom adni a felesleget" - magyarázta Anikó a Borsonline-nak.

Anikó pszichológusa segítségével szeretne megszabadulni a gyógyszereitől is. "Négy éve pánikbeteg vagyok. Szerencsére nálam rohamokkal nem jár. A halálfélelem váltja ki, most azon dolgozunk, hogy a gyógyszereket elhagyhassam" - mondta Anikó, aki jelenleg sminkesként próbál elhelyezkedni itthon, sőt, egy iskolában rövidesen oktatja is a mesterséget.

Forrás: Borsonline

Meghízott Molnár Anikóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120726-nagyon-meghizott-es-hazajott-amerikabol-molnar-aniko.htmlRehabilitáción kezelik az énekesnőt - Teljesen kiborult a férje miatthttp://www.life.hu/legykepben/20120906-leann-rimes-countryenekesno-azert-vonult-rehabilitaciora-mert-kiborult-attol-hogy.htmlSzűcs Judith: "Volt, hogy éheztem"http://www.life.hu/legykepben/20120605-szucs-judith-alomkapcsolatban-el-szerelmevel-egy-kave-szily-noraval.htmlKezei közt halt meg egy régi barátja az ismert magyar énekesnekhttp://www.life.hu/legykepben/20120906-bodi-guszti-zenesz-fia-bodi-csaba-volt-a-szemtanuja-egy.htmlÁtverik a nézőket az X-Faktorral? Korábban együtt dolgozott Zámbó Krisztián és az egyik mentorhttp://www.life.hu/legykepben/20120905-zambo-jimmy-elhunyt-enekes-fia-zambo-krisztian-az-xfaktor-valogatojan.htmlEltűntek Christina Aguilera hurkáihttp://www.life.hu/tested-lelked/20120906-christina-aguilera-enekesno-testet-nagyon-retusaltak-a-lucky-magazin-cimlapjan.htmlA Mars trónvesztése - a harc és a szex bolygójahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120831-a-mars-bolygo-a-curiosity-felfedezo-expedicioja-utan-elvesziti-hatalmat.htmlA TV2 sztárjának kisfia egy csimpánzra hasonlít?http://www.life.hu/tested-lelked/20120904-dundika-es-majka-kisfia-marian-rapper-apukaja-szerint-ugy-nez.htmlSzado-mazo szexre gerjed az ismert magyar szépséghttp://www.life.hu/tested-lelked/20120904-bodi-sylvi-szadomazo-szex-kellek-ekszereket-csinaltatott-maganak-a-kepeket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.