Szabó Zsófi: "Sírtam, mert jó volt" - Euforikus állapotba került a Jóban Rosszban sztárja

Jóban Rosszban TV2 Szabó Zsófi test maraton futás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi ismét megpróbálkozott a félmaratonnal - annak ellenére, hogy tavaly nem tudta végigcsinálni és rosszul lett.

Idén rutinosan, nagyon felkészülten vágott neki a távnak, aminek meg is lett az eredménye. A futás után euforikus hangulatban, a boldogságtól sírva nyilatkozott az Aktívnak: úgy érzi, végre magára talált.

Szabó Zsófi: "Most nem szeretnék ismerkedni senkivel"http://www.life.hu/legykepben/20120724-szabo-zsofi-nem-szeretne-kiserteni-a-sorsot-inkabb-kutyat-akar.htmlMi történt Szabó Zsófi testével?http://www.life.hu/szeress/20120519-mi-tortent-szabo-zsofi-testevel-rengetegett-fogyott-es-jobb-formaban.htmlSzabó Zsófi: "Júliusra jó csaj leszek!"http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120506-szabo-zsofi-fogyokurazik-es-kemenyen-edz-hogy-juliusra-jo-csaj.htmlSosem békül ki Szabó Zsófi és Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/szeress/20120420-sosem-bekul-ki-szabo-zsofi-es-berki-krisztian.htmlSzabó Zsófit csúnyán átverte Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20120317-szabo-zsofit-atverte-berki-krisztian-aki-titokban-a-volt-baratnojehez.htmlSzabó Zsófi nem féltékenyhttp://www.life.hu/legykepben/20120226-video-magyar-sztarok-es-az-oscar-szabo-zsofi-hajas.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.