Speciális diétával fogy Jessica Simpson

diéta terhesség fogyás Jessica Simpson fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes-színésznő egy 15 napos kúrával szabadult meg a szülés után rajtamaradt kilóktól.

Jessica Simpson a napokban jelentette be, hogy második babáját várja. A sztár májusban adott életet kislányának, Maxwell Drew-nak, és rögtön utána nekilátott, hogy leszámoljon a terhesség után rajta maradt kilóival.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A képre kattintva megnézheted, hogy nézett ki Jessica túlsúlyosan!

Az újdonsült anyuka egy szigorú, 15 napos, úgynevezett smoothie-diétán van túl, melynek lényege a friss zöldség és gyümölcs turmixszerű fogyasztása. A sztár a kúra után lassan visszatér a normális étkezésre, így ügyel az egészségére, és hagy időt a gyomrának hozzászokni a szilárd élelmiszerekhez. Az új étrend - melyet egyébként Jessica júliusban kezdett követni - egy amerikai diétás cég tervei alapján készült, melynek a sztár lett az arca. Az énekes-színésznő menüje tartalmaz tojásfehérjéből készült omlettet, csirkét, csicseriborsót és grillezett rákot is. Jessica mára visszanyerte az évekkel ezelőtti alakját és egyúttal 4 millió dollárt is kap a cég képviseletéért. Az azonban nagy kérdés, hogy a második babavárás alkalmával képes lesz-e jobban figyelni magára, vagy akkor is jó pár kiló felszalad majd a világsztárra?



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.