Jane Fonda 75 évesen is ultradögös

aerobik Jane Fonda testedzés mozgás jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jane Fonda színésznő évtizedek óta a testedzés megszállottja. A világsztár nemrég elárulta, miért sokkal jobb az az edzés, amit mostanában végez, mint az, amire a '80-as években buzdította az embereket.

Jane Fonda 1982-es fitneszvideójára nők milliói végeztek kitöréseket és felüléseket. A kifogástalan testű színésznő elmesélte, akkor csak az motiválta, hogy érezze a fájdalmat, az izomlázat, mert úgy gondolta, a teste csakis akkor dolgozik megfelelőképp. Most, évtizedekkel később Jane egy jóga DVD-vel rukkolt elő, és azt is hozzáteszi: ma már nem monoton edzésmódszerrel formálja a testét, hanem egy könnyebb, de sokkal élvezetesebb módszerrel - a jógával.

AFP
AFP

Jane Fonda 2012 májusában

Fonda elárulta, míg régen az számított, hogy sajogjon a teste, ma már gondol az idősebbekre is - új videója nekik is szól. Nem csoda, hogy Jane így gondolkodik: az őrült aerobikozás miatt komoly ízületi fájdalmakkal küszködött, csípőjét és térdét is meg kellett műteni. Éppen ezért jó ideje már csak jógázik, méghozzá napi két órát. Pár éve pedig arra is ráeszmélt, hogy nem kell társ a boldogsághoz: Jane szingliként is remek formában van.

Illényi Katica: "A jóga visszaadta fiatalkorom rugalmasságát"http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120724-jogaval-tanccal-egeszseges-taplalkozassal-tartja-formaban-magat-illenyi-katica.htmlJóga New Yorkbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120621-joga-new-yorkban.html"Jóga közben esett meg a dolog" - Orgazmus pasi nélkül (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120327-szex-szerelem-parkapcsolat-joga-kozben-esett-meg-a-dolog-.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.