fogyókúra Gwen Stefani edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwen Stefani egy vele készült interjúban elárulta, az egykori fitneszőrülete már a múlté.

A vékony, izmos énekesnő negyvenhárom évesen is gyönyörű. Az egyik női magazin címlapján Gwen szexisen és káprázatosan fest, pedig az interjúban elárulta, hogy már nem is sportol. A testét nézve azonban ezt nehéz elhinni... A róla készült legfrissebb fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Egy ideje már nem edzek. Egyszerűen azért, mert éreztem, hogy a testemnek pihenőre van szüksége. Most már azokra a dolgokra fókuszálok, amiktől jobban érzem magam. Amikor a második babám megszületett, úgy éreztem, tornáznom kell és kész. A napjaim része volt, mert egyszerűen az kellett, hogy legyen" - vallotta a szépség. Gwen elmesélte azt is, azokban az időkben teljesen függő volt, minimum hetente ötször edzett. Mára azonban már átértékelődött számára a fontossági sorrend, de ez cseppet sem látszik rajta: az énekesnő csinosabb, mint valaha.

A reggeli előtti edzés többet fogyaszthttp://www.life.hu/ez-zsir/20121031-a-reggeli-elotti-edzes-tobbet-fogyaszt.htmlTáncold magad karcsúra - Edzésmódszerek a zene ritmusárahttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120321-tancold-magad-karcsura-tancos-edzesmodszerek.htmlVége Gwen Stefani házasságának? Félrelépett a férje a dadával?http://www.life.hu/legykepben/20121128-gwen-stefani-amerikai-enekesno-ferje-felrelepett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.