színésznő LifeNight vetkőzés Megan Fox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a Transformers sztárjának két hónappal szülés után is bomba alakja van, kijelentette, nem lesz több bikinis jelenete a képernyőn.

Megan Fox két hónapja adott életet kisfiának, Noah-nak, a színésznő azonban dögösebb, mint valaha. Saját bevallása szerint terhessége alatt nagyjából tíz kilót szedett magára, és ugyan még most is nehezebb pár kilóval a korábbi versenysúlyához képest, mégsem szeretné magát fogyókúrákkal kínozni. "Ennek nem most van az ideje" - mondta.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 26 éves sztár ennek ellenére káprázatosan fest, nemrégiben mégis úgy döntött, nem szeretne többet vetkőzni kamerák előtt. "A jövőben sokkal óvatosabban vállalok el filmszerepeket, mert már most gondolok rá, milyen borzalmas érzés lesz a kisfiamnak, amikor az iskolában az osztálytársai az én bikinis képeimet mutogatják neki" - vélekedett Megan. A színésznő egyelőre élvezi az anyasággal járó teendőket, ami elmondása szerint fárasztóbb, mint gondolta.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.