Hayden Panettiere Hősök párkapcsolat test szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hayden Panettiere csak pár napja szingli, de ez az állapot egészen biztosan nem tart sokáig.

A fiatal színésznő ugyanis nemrég szexi bikiniben pózolt, azt pedig meg kell hagyni, hogy Hayden alakja igazán nagyszerű. A Hősök című sorozat sztárja szerencsére nem diétázik állandóan, de látszik rajta a rendszeres sport. A szőke színésznő formás, izmos, mégis nőies. A huszonhárom éves sztár pár napja szakított Scotty McKnight focistával. Depressziónak és szomorúságnak azonban nyoma sincs: Miss Panettiere szinte sugárzik.

Forrás: www.esquire.com
Forrás: www.esquire.com

Hayden tavaly májusban szakított a boxoló Vladimir Klicskóval, ezután nem sokkal jött össze Scotty-val. A kapcsolatukat állítólag a sok különlét és a távolság tette tönkre.

Egy brutális ámokfutó: Henry Lee Lucas (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20121211-gyilkossag-emberoles-egy-brutalis-amokfuto-henry-lee-lucas-18.htmlMegan Fox nem vetkőzik többethttp://www.life.hu/tested-lelked/20121207-megan-fox-szineszno-a-transformers-cimu-film-sztarja-nem-akar.htmlAbbahagyta az edzést a gyönyörű énekesnőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121206-gwen-stefani-enekesno-mar-nem-sportol-annyit-mint-korabban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.