ezoterika párkapcsolat siker horoszkóp feng shui ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden esztendő más. Mindig más terveink vannak, megfogadunk valamit, és vagy teljesül, vagy nem. Íme öt tuti feng shui tipp arra, miként vonzhatod be a pozitív energiákat az életedbe 2013-ban! A tippek a sokak által használt baguatérkép alapján készültek.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!




Otthonod délkeleti részét dekoráld olyan dolgokkal, melyek számodra a pénzt, a vagyont, a növekedést, a gyarapodást jelzik. A megszokott pénzérméken túl 2013-ban garantált sikert hoz egy mini csobogó vagy egy pénzfa. Itt helyezd el a sikeres üzletkötések, befektetési ügyletek papírjait is.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Tuti tipp:

A citrin, pirit, ametiszt és tigrisszem kristályok elhelyezése jelentős gyarapodást hozhat.

Hírnév, elismerés, dicséret? Eddig hiányzott? Mostantól nem fog!

Otthonod déli részét a megszokott tűz és fény világítsa meg, és persze sok piros, vörös, égő szín legyen jelen. Emellett ütős eredményt hoz 9 darab gyertya elhelyezése is. Lehet mécses is, és gyújtsd is meg őket, ne spórolj az elismerések bevonzásával!

Tuti tipp:

Szerencsebambusz, amit ápolni és szeretgetni kell, meghálálja a törődést.

Szerelem? Naná, hogy igen!

Otthonod délnyugati részén biztos van mandarin kacsapár, meg mindenféle dolog, ami a kettősséget szimbolizálja, igaz? 2013 a továbblépés éve, amikor ki kell mondani, hogy együtt vagy külön folytatjuk utunkat, ehhez pedig bátorságra is szükség lesz.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Tuti tipp:

Kettő darab rózsakvarc kristály, 2 darab szív és szerelmi összetartozást megjelenítő feliratok, versek, de akár a saját írásotok is boldogságot hozhat.

Segítőkész emberek és csipetnyi szerencse

Otthonod északnyugati részén tudod energetizálni a szakmai előmenetellel, szellemi fejlődéssel kapcsolatos energiákat, beinvitálni az életedbe azokat az embereket, akik ebben támogathatnak téged. Használj itt 2013-ban fémes dolgokat, színeket, csillogó eszközöket.

Tuti tipp:

6 pénzérme, többféle kristály - legyen közte pirit vagy kisebb sziklakövek, melyeket akár te is gyűjtögethetsz. Ezek együttese nagy lendületet ad. Ha váltanál, netán új üzletkötésekre vágysz, akkor tarts itt fém bevonatú tollat, ami az aláírásodat szimbolizálja.

Felívelő karrier?

Otthonod északi része felel a szakmai előmeneteledért, fejlődésedért, ezért fontos, hogy legyenek itt fém elemű dolgok és sok-sok víz. A víz mozogjon, tehát a csobogó, az akvárium, vagy az ilyen jellegű dísztárgyak segíthetnek. De ha ezekkel hadilábon állsz, végszükség esetén szerezz be egy párologtatót. Választhatsz képet, festményt ebben a témában, de vigyázz, a mozdulatlan víz az egyhelyben toporgást, a túlzott sodrású pedig a kapkodást jelezheti.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Tuti tipp:

A sok kék mellett legyen idén zöld kiegészítő is, mely a stabilitást biztosítja. Csinálj helyet egy lószobornak vagy képnek, mely a fejlődést, növekedést, az örök mozgást jelképezi.

Még több horoszkópot itt olvashatsz:
Kínai horoszkóp 2013
Feng shui horoszkóp 2013

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.