asztrológia hétvége horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák pozitív változásra számíthatnak a hétvégén, a Rákokat a család borítja ki. Neked mit tartogat a hétvége? A Life.hu horoszkópjából megtudhatod!

Kos

Hétvégi tipp: ezen a hétvége kedvez a mélyenszántó, tisztázó beszélgetéseknek.

Bika

Hétvégi tipp: feltétlenül mozdulj ki a négy fal közül. Nem ücsöröghetsz otthon, ilyen időben! Csicseregnek a madarak, vár az ezer színben pompázó természet.

Ikrek

Hétvégi tipp: mi lenne, ha megszerveznél egy szombati röplabda- vagy lábtengómeccset?

Rák

Hétvégi tipp: durcáskodás helyett inkább mondd el nekik, mi nem teszik. Biztos meg fogják érteni, sőt, lehet, hogy annak megfelelően változtatnak a stratégiájukon.

Oroszlán

Hétvégi tipp: vasárnap délutánra ne tervezz semmit, hogy fel tudj töltődni. A jövő hét munka szempontjából igen megerőltető lesz, már most készíts magadnak időbeosztást.

Szűz

Hétvégi tipp: kevesek olyan jó béketeremtők, mint a Szüzek. Élj ezzel az égi adománnyal!

Mérleg

Hétvégi tipp: pihenj és regenerálódj. Gondolkodj. Tervezd a jövőt, a nyarat, bármit, ami örömmel tölt el.

Skorpió

Hétvégi tipp: néha vannak olyan hétvégék, amikor az ember egy percet sem pihen, vasárnap estére mégis minden a helyére kerül, s ez éppen elég örömmel tölti el.

Nyilas

Hétvégi tipp: szombaton váratlan vendégek érkezhetnek, de ez nem a véletlen műve. Hallgasd meg, mit akarnak.

Bak

Hétvégi tipp: idővel a dolgok átértékelődnek. Nem kell embereket felmagasztalnod, ha meg sem érdemlik, ám aki ad neked valamit, azt értékeld többre, mint eddig tetted.

Vízöntő

Hétvégi tipp: ha hibáztál, akkor kérj bocsánatot. Ennyiről szól a helyzet, nem többről.

Halak

Hétvégi tipp: engedj meg magadnak most egy kis luxust! Egy drágább étterem, egy új topánka vagy egy masszázs jót fog tenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.