csillagjegy hétvége horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halaknak fel kell turbózniuk magukat, a Bikák kerüljék a munkát a hétvégén. Neked mit üzennek a csillagok? A Life.hu horoszkópjából megtudhatod!

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak


Óriási felfedezés! Mégis létezett Atlantisz?http://www.life.hu/tested-lelked/20130508-lehet-hogy-az-elveszett-kontinens-az-atlantisz-nyomaira-bukkantak-kutatok.htmlGyerekjáték a lazulás!http://www.life.hu/tested-lelked/20130430-kotelezo-relaxacio-az-iskolaban-gyerekjoga-belso-figyelem-onkontroll-testtudat.htmlCivilizációs fenevadak - a pszichopaták itt élnekhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130506-igy-kezeld-a-pszichopatakat-akik-elszivjak-az-energiadat-visszaelnek-szereteteddel.htmlA bika előtt tért meg a torreádor - mi az igazság?http://www.life.hu/tested-lelked/20130502-nepszeru-tortenetek-atveresek-az-interneten-a-bika-elott-tert-meg.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen szülő vagyhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130429-anyak-napja-ezoteria-es-horoszkop-csillagjegyed-elarulja-milyen-szulo-vagyleszel.html70 éve nem eszik, nem iszik Prahlad Janihttp://www.life.hu/tested-lelked/20130502-fenyevo-70-eve-nem-eszik-nem-iszik-egy-remete-prahlad.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.