heti horoszkóp csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halak jegyének szülöttei kapkodósak, feszültek lesznek, és a Kosoknak is nehéz pillanatokat tartogat a hét. Neked mit üzennek a csillagok? A Life.hu horoszkópjából kiderül.

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz



Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

5 érdekesség, amit nem tudtál a szellemekrőlhttp://www.life.hu/tested-lelked/20130531-erdekessegek-a-szellemekrol-nok-vagy-ferfiak.htmlMegjósolták a Titanic vesztéthttp://www.life.hu/tested-lelked/20130528-misztikum-es-tortenelem-a-titanic-tragikus-tortenetet-korabban-megjosoltak.htmlIlyen a napfelkelte a világűrből nézvehttp://www.life.hu/tested-lelked/20130604-a-nasa-kozzetett-egy-csodalatos-fotot-amelyen-egy-napfelkelte-lathato.htmlAmilyen az ajkad, olyan vagy a szexben!http://www.life.hu/tested-lelked/20130531-az-ajkak-formaja-arulkodik-a-szexualis-szokasokrol-parkapcsolat-szerelem.htmlSellőre hasonlító lényt filmeztek Grönlandonhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20130601-sellore-hasonlito-lenyt-talaltak-gronlandon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.