a nap cikke szexhoroszkóp bolygóegyüttállás nyári ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszafogottság vagy lendület jellemzi a hálószobádat a meleg hónapokban? Ez a nyár más lesz, mint a többi, Vénusz és Merkúr ugyanis megbolondít mindenkit. Többre fogsz vágyni a megszokottnál, és a huncutsággal teli kalandokat sem fogod megvetni!


Kos

Idén nyáron sem adod át a stafétabotot senkinek. Az irányítást megtartod magadnak, domináns leszel az ágyban, vadászol az új prédákra. A benned égő tűz lángjai az egekig érnek, viszont most nem leszel önző, és figyelsz partnered vágyaira is. Az extrém helyzeteket tudatosan keresed, a megszokottság legyen másvalaki kenyere, igaz?
pózod: kutya
helyszín: sűrű erdő

Bika

Testi örömök nélkül unalmas lenne az életed, és ezt nem is rejted véka alá. Elvárod, hogy a partnered figyeljen rád, épp annyira, amennyire te is odafigyelsz rá. Csábítani fogsz úton-útfélen, a kalandot sem veted meg, főleg, ha biztos vagy benne, hogy nyújt számodra valamilyen maradandó élményt. A gyengéd érintések és a vad csókcsaták mindennapi részei lesznek a nyárnak.
pózod: misszionárius
helyszín: strand

Thinkstock
Thinkstock

Ikrek

Szórakozásként fogod fel a szex minden aspektusát, és ha valaki nem akar veled tartani, hát keresel másik játszótársat. A bujaság utáni vágy szinte zsibbasztóan hat rád, kényszeresen keresed a kielégülés lehetőségét, de nem fogsz fukarkodni, ha a másik fél örömeiről van szó. Az élet alappillére a szex, ezért minden pillanatot ki akarsz használni.
pózod: ölben ülve
helyszín: gőzfürdő

Rák

Kalandok kizárva? Vagy mégsem? Túl sok kísértésnek leszel kitéve a nyáron, így megeshet, hogy olyasmire vetemedsz, amit egyébként sosem tennél. Hagyod magad elcsábítani, és spirituális csodaként éled meg egy idegennel való együttlétedet. Ha átmenetileg is, de túllépsz azon, hogy a "szeretet a fontos", leveted a prűdséget, és belemész a legvadabb játékokba is.
pózod: fordított lovagló
helyszín: próbafülke

Oroszlán

Ezen a nyáron a fejedre kerül a szexualitás koronája. Nem veted meg a kalandokat - akkor sem, ha már elkötelezted magad. A lepedőgyűrögetés mindenféle formája érdekel, már-már sportszerűen fogod űzni. Nem lesz nehéz levenni a másik nem képviselőit a lábukról, ugyanis olyan kisugárzásod lesz, hogy még egy zsákba bújva is felkelted a figyelmet.
pózod: eke
helyszín: mozi

Szűz

Ingerlően hatsz a másik nemre, folyamatosan tesztelni fogod, meddig mehetsz el a csábítás határain belül. Ki akarod élvezni a szexualitás örömeit, ezért próbára teszed a távol-keleti tantrikus szex útmutatásait. Most nem a gyors és heves menetek, ezáltal pedig a trófeák száma érdekel, hanem az, miként lehet a legtöbbet kihozni a szexből. Flört, tudatos csábítás, hosszas előjáték, megfeszített idegek...
pózod: hinta
helyszín: másvalaki ágya

Mérleg

Te idén nyáron is szeretnél hinni a mesében? Ne tedd, az örök szerelem helyett inkább élvezd ki az adandó alkalmakat! Tárulkozz ki teljesen, hagyd magad inspirálni, és ha egy idegen ágyba akar vinni, csak kicsit ellenkezz! A romantikát hagyd meg a nagy Ő-vel való kapcsolathoz, addig légy heves, vad, és a lehető legtöbb idegen ágyába bújj be, hisz kellenek az új tapasztalatok.
pózod: lótuszülés
helyszín: hátsó ülés

Thinkstock
Thinkstock

Skorpió

Ezen a nyáron egy valami biztos nem változik. Szélsőséges maradsz, a szexuális vágyad pedig kielégíthetetlen. Vadászol, állandóan új prédára lesel, és bizony kevesen tudnak majd nemet mondani neked. Fontos lesz, hogy maradandó élményt nyújts a másik félnek, ezért akár szerepjátékokra is ráveszed, természetesen szexi játékszerek felsorakoztatásával.
pózod: olló
helyszín: éjjel a tengerparton

Nyilas

A kísérletezés fog éltetni, a hagyományos dolgok nem vonzanak, kifejezetten keresed azt a partnert és azt a helyet, ami eddig kimaradt az életedből. Egy alkalom neked garantáltan több menetből fog állni, az erotikus huncutságok pedig nagyon izgatnak. A fantáziádnak nem lesz határa, úgyhogy nem árt megkörnyékezni egy játékboltot is...
pózod: talicska
helyszín: szálloda medencéje

Bak

Hűség? Rendben, legyen, de akkor legalább izgalmas és tüzes játékokkal dobd fel a mindennapokat! Számodra nem a vágyak szimpla kielégítése a lényeg, hanem az adok és kapok egyensúly fellelése is. Szükséged van kötődésre és bizalomra, másképp aligha működik a testiség. Azért néha átléphetnél bizonyos határokat, például közösen megnézhetnétek egy izgalmas szexfilmet.
pózod: béka
helyszín: zuhanyzó

Vízöntő

Egész nyáron azon jár a fejed, mi legyen a következő huncutság, amit elkövethetsz. Mindegy, hogy elkötelezted-e már magad vagy sem, új élményekre vágysz. Olvass utána, milyen szexpózok léteznek, és természetesen lepd is meg vele a partneredet. Maradj titokzatos, és legyél meghökkentő, így a másik fél talán el sem enged többé.
pózod: nyereg
helyszín: másvalaki házibulija

Halak

A másik fél kényeztetése mellett hagyj időt magadnak is, akkor fair, ha a te örömödet is szolgálja a szex! Vegyítsd a hatásokat, légy lassú, majd gyors, tüzes és jeges, vagy akár egy kicsit erőszakos is. Ne maradjon ki a játékeszközök sorából az olyan mindennapos eszköz, mint a mogyorókrém, a tejszínhab és a jégkocka. Az alvást pedig időzítsd őszre!
pózod: 69-es póz
helyszín: tavon ringatózó csónak

"Tőle akar gyereket?" - egy megalázott nő esetehttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130628-szex-szerelem-parkapcsolat-az-anyja-lehetne.htmlÁllati szextények, amiket eddig biztosan nem tudtál!http://www.life.hu/szeress/szex/20110819-allati-szextenyek-amiket-eddig-biztosan-nem-tudtal.htmlPasivélemény: "Legyen elég szűk" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130628-szex-szexualitas-parkapcsolat-legyen-eleg-szuk-18.htmlPasiorgazmus: mindent tudsz róla? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130627-szex-szerelem-parkapcsolat-4-dolog-amit-biztosan-nem-tudtal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.