Life-mágia: önbizalombűbáj tükörkoronggal

mágia varázslat a nap cikke Life-mágia sorozat Bűbáj ezotéria önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új sorozatot indít a Life.hu: hétről hétre bűbájos varázslatokat ajánlunk olvasóinknak, hogy ki-ki élethelyzete és érdeklődése szerint éljen velük.

A varázslatok gyakorlati megvalósítása egyszerű: boszorkánybolt és boszorkánykonyha nélkül a háztartásban fellelhető tárgyakkal is lehet mágiát gyakorolni. Olykor a kreativitásotokon is múlik, hogy mivel helyettesítitek a varázslat eszközeit - merthogy szabad helyettesíteni azokat. A kovászt kenyérrel, az ezüstöt alufóliával, az aranyat vízfestékkel, a dárdahegyet kaviccsal - és így tovább. Ha a varázslat szándéka tiszta, ha nem akarsz rosszat senkinek, akkor a mágia eszközöktől függetlenül is eléri a célját.

Nem szabad azonban megspórolni a varázslat terének megtisztítását és felszentelését, nem spórolhatsz a varázslatra fordított idővel, és elmédet sem fordíthatod más irányba, amíg a varázslat zajlik. Vagyis csak akkor kezdj mágiába, ha tudod, módodban áll azt végigvinni, és lelked, szíved minden erejével és tisztaságával képes vagy a célra koncentrálni.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Önbizalombűbáj tükörkoronggal



Erre a varázslatra akkor van szükséged, amikor valaki cserbenhagyott, elhagyott, becsapott és megtaposott, és úgy érzed, összedőlt a világ körülötted. Amikor úgy látod, fikarcnyit sem érsz, csúnyának, kicsinek és szürkének érzed magad, amikor nem hiszed el, hogy egyszer még kelleni fogsz valakinek. A varázslat segíteni fog, hogy újra értékesnek, szépnek, erősnek, önbizalommal telinek és bizakodónak érezd magad.

A tér megtisztítása, felszentelése

A varázslathoz egy kör alakú térre lesz szükséged, ezért a legnagyobb és legnyugalmasabb szobád közepén képzeletben jelöld ki azt. Égő mécsesekkel jelezheted is a határvonalat, de hidd el, egy idő után lehunyt szemhéjadon belül is látni fogsz mindent, ami lényeges. A teret gondolatban söpörd ki. Koncentrálj arra, ami tiszta, és ahogy a mágia területét, úgy a lelkedet is tisztítsd meg. A körben ne maradjon rossz energia, lelkedben csak tiszta érzés, gondolat legyen. Készítsd be az eszközöket a kör belsejébe, csendesedj el és koncentrálj.

Eszközök:
- egy kristálykehely tiszta vízzel (sima üvegpohár is tökéletes)
- zöld színű gyertya
- zöld színű selyem vagy bársonyszalag
- tű, cérna
- egy zsebkendő
- egy ruhára felvarrható tükörkorong, egy apró mozaiktükör vagy tükörgomb, de akár egy fényes gomb is megteszi, a lényeg, hogy tükröződjön

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A varázslat menete
Gyújtsd meg a zöld gyertyát, nézz a lángba és koncentrálj arra, aki vagy. Nézz az apró tükörbe aztán. Olyan pici, hogy csak a szemedet fogod látni, de a szemedben ott lesz lényed teljes szépsége. A szemedben, ha erősen koncentrálsz, meglátod jóságod, érzékenységed, hűséged, odaadásod, és minden olyan tulajdonságod, aminek fénye arcodon, testeden is látszik. Nézd a tükröt, a tükörben a szemed, a szemedben a fényt és engedd, hogy a bizalom önmagad felé elárassza lelkedet. Nem baj, ha az első pár percben olyan mély érzések lepnek meg, hogy elsírod magad. Hagyd, hogy áradjanak a könnyeid. Amikor megnyugodtál, vagy érzed, már továbbléphetsz, dobd a tükröt tíz percre a vízzel teli kehelybe, hogy lemossa róla az esetleges bizonytalanságot és a szemedből kicsapó fájdalmat. Emeld ki, töröld szárazra és fényesre a zsebkendővel. Varrd fel a szalagra és tekerd a csuklódra úgy, hogy bármikor bele tudj nézni az önbizalom tiszta tükrébe. Hordd egy holdhónapig a csuklódon, és ahányszor elbizonytalanodsz vagy elszomorodsz, nézz a fényes korongba, a varázslat megerősít téged. Később is előveheted ugyan, de utána már nem kell állandóan magadon tartanod a mágikus tükröt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.