asztrológia ezoterika éves horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozgalmasság vagy nehézség? Öröm vagy folyamatos küzdelem jellemzi a 2014-es esztendőt? A Szaturnusz mindannyiunk dolgát meg fogja nehezíteni, és csak azok fogják jól érezni magukat, akik őszintén, tisztán és derűsen tekintenek a jövőbe.

KOS

Nem jellemző rád a problémák elől való megfutamodás, ám 2014-ben többször is erre vetemednél - ám ne tedd! A struccpolitika nem visz előrébb, legfeljebb elodázod azt, aminek mindenképpen meg kell történnie. Rengeteg különféle eseménynek leszel a részese, ám egyáltalán nem mindegy, hogy aktívan ott leszel, vagy csak hagyod magad sodortatni az árral. A problémák száma érezhetően növekszik, viszont sok segítőd is akad, akiket nyugodtan kérdezhetsz. A magányos farkas szerep nem jó választás, a csapatmunka, a közös projektek, ezáltal új célok elérése és az öröm megosztása felemelő lesz számodra. Általában sietsz valahová, intézel valamit, 2014-ben viszont tudatosan fogd picit vissza a tempót, így garantált, hogy el is jutsz oda, ahová tartasz.

Mottó: A kevesebb néha több!

BIKA

Anélkül indulnak el különféle változások benned és körülötted, hogy arra tudatosan készültél volna. Az égi hatások már januártól arra ösztökélnek, hogy gondold át, min kell sürgősen változtatnod, és tegyél is ezért megfelelő lépéseket. Ez különösen igaz az anyagi ügyekre, ahol elkerülhetetlen, hogy alapjaiban módosíts költekezési szokásaidon, és mihamarabb gyarapítsd a bevételi lehetőségek számát. Igyekezz olyasmit ígérni, tenni és cselekedni, ami pontosan azt tükrözi, aki vagy. Ne add a neved olyasmihez, amivel nem tudsz azonosulni. A gyakorlatiasságot tartsd szem előtt, és gondold át alaposan a lépéseidet. Az óvatosság vezet majd eredményre, még akkor is, ha néha azt érzed, igazán mehetnének a dolgok kicsit gyorsabban…

Mottó: Csakis előre, soha hátra!

IKREK

A leggyengébb pont az életedben a bizonytalanság. Minden, ami nem kézzel fogható, nem szagolható, ízlelhető, vagy épp látható, az kételyeket ébreszt benned 2014-ben. Az új esztendő első negyedében többször is komoly válaszút elé kerülsz - ám megfutamodni tilos! Ha nem mered új fába vágni a fejszédet, akkor nem fogsz fejlődni, nem tanulsz új dolgokat, nem gyűjtesz érdekes tapasztalatokat. Természetes az az ösztön, hogy a már megtermelt javakat szeretnéd megtartani, de hidd el, az égiek eléd tárnak majd pár jelentős, hasznot kínáló lehetőséget. A nagy változást május hava hozza meg, amikor hirtelen te magad kezded kutatni azt, hogy mihez kezdj. Az egész év során érezni fogod azt a tendenciát, hogy a munkát nem sorolhatod a családi vagy a szerelmi kapcsolat elé.

Mottó: Szembenézek a kihívásokkal!

RÁK

2013-ban sem tétlenkedtél, ám 2014-ben még több vágyadat akarod teljesíteni, és nem fogsz várni arra, hogy valaki megcsináljon bármit is helyetted. Tele leszel ambíciókkal, és szeretnéd jobbá formálni a környezetedet, önmagadat, és a szorgalmad által növelni a lehetőségek számát. A változás mindenképpen bekövetkezik - a késő tavaszi, majd a nyári időszakban már profitot gyűjthetsz be. A sok tüsténkedés mellett találd meg azokat az apró örömöket, melyek kiegyensúlyozottá teszik a lelkedet. Pénzügyi téren elkerülhetetlen a gyarapodás, viszont a mennyiség arányos lesz a teljesített feladatokkal. A hírneved sokat javul, te is meglepődsz azon, mennyien mondanak köszönetet neked tetteidért. Az ősz hoz némi bizonytalanságot, ha gyermekekkel kapcsolatban lelki gondjaid adódnak, az nem véletlen, viszont tartsd szem előtt, hogy minden rendeződik december elejére.

Mottó: Ha valami nincs, azt megteremtem!

OROSZLÁN

Gondolataid rendezésével, új célok kitűzésével sokat tehetsz azért, hogy a kapkodás elkerüljön az újévben. Néha egyenesen zavarni fognak a mozgalmas mindennapok, de valld be, unatkoznál, ha nem így lenne. A szellemi fejlődés lehetősége kitárul előtted, csakis rajtad múlik, beülsz-e az iskolapadba, egy tanfolyamra, vagy sem. Jól teszed, ha egyszerűen hagyod magad inspirálni, mert minden kérdésedre érkezik válasz, csak türelmesnek kell lenned. Sok régi terv kerül ismét terítékre, viszont ígérd meg magadnak azt, hogy egyszerre csak egy dologgal foglalkozol, így biztosan a végére is érsz. Többször is adódik arra alkalom, hogy megmutasd szervező, irányító énedet és rejtett tartalékaidat. Költözés? Munkahelyváltás? A meleg hónapokra időzíts!

Mottó: Mindig a legjobb formámat hozom!

SZŰZ

Kapaszkodj meg, kedves Szűz, mert annyi élményben lesz részed májusig, mint az egész azt követő időszakban! Minden égi fény a te utadat világítja be, minden segítséget megkapsz, csak merd kérni! Alkalmanként meg kell másznod néhány magas hegyet, de csakis így juthatsz fel a csúcsra. Fortuna kegyeltje leszel, ne hadakozz a jó dolgok ellen, csak fogadd el, amit a sors tálcán kínál. Ha nem teszed, utána bánni fogod! Tanulmányi téren a 2014-es esztendő különösen kedvező az elmaradások pótlására, nyelvtanulásra, különféle tanfolyamok elvégzésére. Ám hosszabb vagy rövidebb külföldi utak megejtése is képbe jöhet. A legfontosabb dilemmád az lesz, vajon tényleg jó helyen vagy-e. Azt csinálod, amit szeretnél? Ha nem, akkor minden adott egy nagy lépés megtételéhez, csupán némi bátorságra lesz szükséged.

Mottó: Állok a változások elé!

MÉRLEG

Egyetlenegy dolgot tudsz biztosan január 1-jén: nem vagy elégedett és sürgősen módosítani, javítani akarsz a helyzeteden. Inspirációkat gyűjtesz, beszélgetéseket kezdeményezel, eszméket cserélsz. Adsz másoknak, de te magad is kapsz, így pedig elégedett lehetsz, mert rengeteg jó idea gyűlik össze a kobakodban, ez pedig felébreszt, és tettekre sarkall. Az év első hónapjaiban rengeteg dolog fog zavarni. Akad, ami kevés lesz, kicsi vagy épp nem elég színes. Mindegy, milyen kifogásokat találsz önmagadon, környezetedben, azt kezdd el sürgősen megváltoztatni. Az égiek segítik ezeket a gondolatokat megvalósítani, te pedig hónapról hónapra többet mosolyogsz és elégedettebb leszel. Fontos, hogy javíts a kommunikációdon, ne kapkodd el a véleményedet, inkább hallgass bölcsen. Légy együtt sokat szeretteiddel!

Mottó: Szelektálni fogok minden téren!

SKORPIÓ

Jupiter erős hátszelet biztosít ahhoz, hogy a vágyaidat megvalósítsd. Különösen az év első szakasza lesz eseménydús, néha már követni sem tudod, merre és hová kell menned, kikkel kell találkoznod. Szerezz be egy profi határidőnaplót és mindent jegyezz fel - ne csak a találkák dátumait, hanem ötleteket, elvetemült ideákat is. Ne sajnáld az időt a tanulástól, a túlóráktól, egy fontos megbeszéléstől. Minden, amit szívvel és lélekkel csinálsz 2014-ben, az többszörösen meg fog térülni. Bátran jelentkezz főiskolára, nyelvvizsgára vagy egy külföldi állásra. Ha saját vállalkozásra vágysz, hosszú évekig nem lesznek annyira jók az égi áldások ehhez, mint most. A sors kemény lesz veled, sok új feladatot sóz a nyakadba, ám a hasznot is megkapod, így a mérleg nyelve egyensúlyba kerül.

Mottó: A most a fontos, megélem!

NYILAS

Szaturnusz minden lépésedet figyeli, és rendszeresen arra fog okítani, hogy megtanuld felismerni időben a jót vagy épp a rosszat. Vegyes hatások várnak 2014-ben, viszont jó hír, hogy az igazán nehéz helyzetek, a kilátástalanság vagy elkerül, vagy hihetetlen gyorsan találsz gyógyírt a felmerülő problémákra. Az elfogadás válik fontossá, el kell engedned pár régi dolgot, melyek 2013-ban hátráltattak. Viszont jusson eszedbe, hogyha egy kapu bezáródik, mindig kinyílik egy másik. Az elmúlt esztendőkről megmaradt, függőben lévő ügyeket legkésőbb március elejéig rendezd. Ez a te érdeked, nem másoké! A lelked egész évre megnyugszik, elméd pedig új ötleteket gyárt, ha nem cipelsz magaddal régi terheket. A nyár fordulópont lesz, új munka, új szerelem, új érzések kopogtatnak az életedben s tesznek boldoggá.

Mottó: Mindent jobbá teszek!

BAK

Beleeshetsz abba a hibába, hogy nehezebbnek, problémásabbnak látod a 2014-es évet - annak eseményeit -, mint amilyen az valójában lesz. Ne hasonlítsd össze más, már lezárt esztendőkkel, higgy abban, hogy lehet mindent tiszta lappal kezdeni. Az optimizmus, a bölcs higgadtság és az okos ötletek ötvözése szerencsét hozhat neked, viszont fontos, hogy ne hagyd magad háttérbe szorítani. Mondd ki a véleményed, írd felül mások akaratát, főleg, ha a te időddel, képességeddel és lehetőségeiddel akarnak üzérkedni. Találj magadnak valami különleges kihívást, amiben hiszel, és ami minden reggel kapaszkodót nyújt. Előre nézz, ne hátra, a múlton már úgysem tudsz változtatni. Az egyes feladatokat kezeld a helyén, ne ölj bele több időt és energiát, mint amennyi szükséges. A profi szervezés és a logika többszörösen kifizetődik neked.

Mottó: Lassan, de biztosan.

VÍZÖNTŐ

Fantasztikus inspirációkat kapsz ahhoz, hogy nagy dolgokat vigyél véghez. Sok éve nem kaptál igazán jelentős égi segítséget, most viszont fogsz. Gondold át, mik a leggyengébb pontok pillanatnyilag az életedben, és sürgősen változtass is azokon. Próbáld kicsit jobban rendszerezni a mindennapjaidat, legyenek fix pontok, melyek kapaszkodót nyújtanak. A szeretet, a mosoly és az optimizmus legyenek életed alappillérei. Lényeges és kikerülhetetlen feladat 2014-ben az, hogy lezárj olyan emberi kapcsolatokat, melyek csak hátráltatnak és akadályoznak a fejlődésben. Sokkal jobban jársz új barátságokkal, új szerelemmel vagy új üzleti partnerekkel. Keresd meg és elemezd az elmúlt évek hibáit. Szaturnusz megvilágítja, hol és mit követtél el, ezáltal pedig el tudod kerülni ezek megismétlését.

Mottó: Változtatok, hogy változzak!

HALAK

Az a Halak bújhat most elő belőled, aki évek óta elnyomva lapult benned, aki alig, vagy egyáltalán nem tudott érvényesülni. A hernyóból pillangó leszel, repkedsz, bizonyítod a képességeidet, s olyan területeken is megállod a helyed, melyekre eddig nem is merészkedtél. Tanulj vagy taníts - a tudás átadása és átvétele kerül fókuszba, s rengeteg tapasztalatot gyűjthetsz általa. A pénztárcád is gyarapodni fog, viszont ami bejön, az ne menjen ki felelőtlenül. Az a szorgalom és akarat, ami benned van, csodákra lesz képes 2014-ben. Ha babát vagy unokát szeretnél, esetleg gyermekekkel foglalkoznál, akkor biztos, hogy teljesül a vágyad, és általuk is csak több és jobb leszel. A megújulás legyen a vezérfonalad, a megszokott dolgokkal nem fogsz jelentősen előrébb lépni. Csupán egy csipetnyi bátorságra lesz szükséged ahhoz, hogy nagy fába vágd a fejszéd, és sikeressé válj.

Mottó: A kevésnek is örülök, a soknak még inkább!

Pénzhoroszkóp novemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/20131031-havi-penzhoroszkop-2013-november.htmlSzerelmi horoszkóp novemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/20131028-szerelmi-horoszkop-2013-november.htmlHoroszkópja elárulja, mit nem szeret az ágyban (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/20130910-ezoteria-es-csillagjegy-ezt-nem-szereti-a-pasi-a-szexben.htmlMit sportoljak? - Horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/tested-lelked/20131016-horoszkopodbol-megtudhatod-milyen-sport-illik-hozzad.htmlSzingli karácsony - Tippek csillagjegyek szerinthttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121221-ezoteria-csillagjegy-horoszkop-tulelesi-tippek-karacsonyra-csillagjegyek-szerint.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.