A nagy átalakulás: Rubint Réka lefogyasztja Melindát - kövesd a Life.hu-n!

Rubint Réka fitnesz elhízás fogadalom fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország legfittebb kismamája felhívást tett közzé: kereste azt az embert, akinek segíthet új életet kezdeni 2011-ben. "Fogyj velem, és szeresd meg magadat!" - ez volt a jelmondata. Több százan jelentkeztek, feleségek, anyák, egyedülállók. Réka döntött: Melindát teszi mérlegre!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Melinda rettegett ellensége a tükör. Mindent kipróbált már, de sosem sikerült lefogynia. 30 kiló mínusz - ez a vágya, és az, hogy végre 100 kiló alá süllyedjen a mérleg nyelve. Le akar fogyni, de egyedül nem megy. Egy fiatal anyuka most megkapja a lehetőséget, hogy új életet kezdjen. A nagy átalakulás ma kezdődik, aminek részleteit a L!FE Magazinban és a Life.hu-n is követheted!

Ismerd meg Melinda történetét:

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=YPgY1Quwiyzh6bwq


Melinda bemutatkozik:

"31 éves lettem, sokan kiborulnak ezen a koron, de én nem. Nálam a 25 volt a fordulópont. Most már valahogy meg sem kottyan...
Van egy 3,5 éves kisfiam, akinek nagyon boldog anyukája vagyok. Ő az első csoda az életemben!
Munkámat tekintve egy multicégnél dolgozom, ahol jól érzem magam, hiszen jó a társaság, a munka is. Immáron 8 hónapja boldogítom a munkatársaimat. 5 éves korom óta énekelek, ami mindig vigaszt jelent, ha szomorú vagyok, és mindig ki tudom fejezni vele azt is, hogy ha boldog vagyok. Nagyon fontos számomra a család és a barátok, akik központi szerepet töltenek be az életemben. Elég sok iskolát elvégeztem, mindenbe belekezdtem, de be is fejeztem, ami érdekelt.

Olyan hihetelen dolog történt velem, ami ritkán van az ember életében. A Facebookon december elején jelentkeztem Rubint Réka és a L!FE Magazin felhívására, melyben azt hirdették, hogy egy szerencsésnek segítenek megváltoztatni az életét.
Közel 400 ember közül rám esett a választás, alig hittem a szememnek, mikor megjött az e-mail Rékától. Hihetetlen pálfordulás volt ez az életemben, mivel éveken keresztül annyi rossz dolog történt, hogy már nem is hittem benne, hogy jó is bekövetkezhet, de mégis megtörtént. Ezt követően felhívtak a Lifenetworktől. Két nap múlva a forgatócsoport a lakásomban volt, és azon kaptam magam, hogy interjút adok. Rá két napra pedig egy stúdióban találtam magamat, ahol fodrász és sminkes sürgött körülöttem, taxi jött értem, és még mindig nem hittem el, hogy ez velem megtörténhet.
A Rékával való személyes találkozás számomra hihetetlenül nagy öröm volt! Egy olyan nő állt előttem és mosolygott rám, akinek kitartását, munkásságát és a családja iránti elkötelezettségét/szeretetét mindig is csodáltam. Akkor értettem meg igazán, hogy a legnagyobb segítséget kaptam az élettől ahhoz, hogy elérjem álmaim célját, azt, hogy újra szép, csinos és fitt anyuka legyek.

Mától indul a munka, aminek hatalmas erővel, kitartással és örömmel indulok neki. Szorítsatok!

Fogyásomat figyelemmel kísérheted a blogomban, illetve itt, a Life.hu-n!"

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.