Rubint Réka elhízás egészség fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melinda betegsége ellenére is rendíthetetlenül tornázik, és szigorúan betartja az étkezési szabályokat is. Hogy mi történt vele múlt hét óta, megtudhatod legfrissebb beszámolójából. 

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


"Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Mai ételem is az update szerint volt, és nagyon sok vizet iszom, amennyit csak tudok. A megfázásom ellenére mozogtam ma 20 percet, elmentem futni, ahogy hazaértem a munkából. Mindenképpen igyekszem odafigyelni arra, hogy minden nap legalább 30 percet mozogjak: futás, Réka-torna vagy tánc formájában. Remélem ti is kitartóan és lelkesen csináljátok a fogyókúrát, nem feladni!: )

A közérzetem sokkal jobb, amióta elkezdtem a fogyókúrát, jobban alszom és sokkal könnyebbnek és fittebbnek érzem magamat!:) Tényleg olyan, mintha kicserélődtem volna.

Tornázz te is Rékával a Life.hu fitneszpercekben!



Olvastátok amúgy a Titok című könyvet, ami a vonzás törvényéről szól? Vagy esetleg láttátok a filmet? Ha nem, mindenképpen nézzétek meg, mert én 2011-ben megtapasztaltam azt, hogy milyen fontos a pozitív hozzáállás, és az, hogy mindent fejben döntsünk el. Így ez már 50%-os siker! Én most eszerint élek! Azóta rendbe jött az életem szinte minden egyes pontja, s bár úgy gondolom, hogy még jönnek nehéz időszakok, nem fogom feladni!

Mint azt már régebben írtam, az U14-es menüt eszem. Nem mondom, hogy a sok zöldséget még nem unom, de még bírom :) Hiányzik viszont iszonyatosan az édes íz, és amikor ma megláttam, hogy az uzsi csokipuding, nagyot dobbant a szívem!

Hihetetlen nagy erőt érzek magamban, hogy megvalósítsam az egyik álmomat, hogy elérjem a 72 kg-t. És bár tudom, hogy nem könnyű az út odáig, de végigjárom, mert be akarom bizonyítani magamnak, Rékának, a családomnak, a barátaimnak, a munkatársaimnak, hogy képes vagyok megcsinálni!:) Nagyon sok erőt adnak a mostanában történt pozitív dolgok, az a sok szeretet, ami körülvesz, az érzések, amik körbejárják az életemet. Ez olyan, mint egy doppingszer, ami folyton erőt ad, ha elfáradnék, hogy tovább haladjak az én általam meghatározott úton.

További szép estét mindenkinek!:)

Melinda"

Melinda fogyását figyelemmel kísérheted a L!FE Magazinban a LifeNetwork műsorán, a blogjában, és itt a Life.hu-n is!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.