Rubint Réka elhízás verseny fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melinda rendíthetetlenül tornázik, fut, és szigorúan betartja az étkezési szabályokat is. Hogy mi történt vele múlt hét óta, megtudhatod legfrissebb beszámolójából.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


"Sziasztok!:)

Az éjszakám nem telt valami fényesen, nem is aludtam sokat, így már reggel 5-kor talpon voltam, és irány a mögöttünk lévő park, 30 perc futás következett. Muszáj volt, mert már nem tudok meglenni mozgás nélkül :), "lelki beteg" lennék, ha egy nap nem tudnék edzeni és reggelente futni. Megint belecsúsztam egy megfázásba, de egy nap alatt át is ment rajtam. Ilyen régen soha nem volt! Sajnos mivel a kisfiam még beteg, így nem tudok a héten menni Réka óráira, ezért "jobb híján" itthon edzem magamat, napi 90 percben.

Napról napra több energiát érzek magamban ahhoz, hogy teljesen, szinte szó szerint átformáljam az életemet és azzá tudjak válni, akivé szeretnék, aki lenni akarok! Egyre több pozitív visszajelzést kapok minden felől, ami szintén csak megerősít abban, hogy jó úton járok. :) Azt hiszem, az igazi önigazolás egy ilyen fogyókúrában a külső szemlélők meglátásai és bókjai.

A kisfiam minden este velem tornázik, és ha megállok, rögtön mondja: "Anya, gyerünk tovább, szép leszel!", majd reggel, mikor ébredeztem, bebújt mellém, és azt mondta: "Anyucikám, olyan büszke vagyok rád." Azt hiszem, ennél nagyobb bókot nem is kaphattam volna. Ezekért a percekért élek, mióta megszületett! :)

Az étkezéseimet is nyomon követhetitek, csak és kizárólag azt eszem, amit a bejegyzéseimben láttok. 5 után már nem nagyon eszem semmit, ha nagyon éhes lennék - ami nem szokott előfordulni -, "nyomok" egy zöld teát, minden nélkül..:)"


Melinda fogyását figyelemmel kísérheted a L!FE Magazinban a LifeNetwork műsorán, a blogjában, és itt a Life.hu-n is!



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




A nagy átalakulás - Minden fejben dől el!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110119-melinda-fogyokuraja-a-pozitiv-gondolkodas-ereje.htmlMelinda fogyása - Az első edzések utánhttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110113-melinda-fogyasa-az-elso-alakreform-ora.htmlÚj év, új test - Kövesd velünk Melinda fogyását!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110112-uj-ev-uj-test-kovesd-velunk-melinda-fogyasat.htmlA nagy átalakulás: Rubint Réka lefogyasztja Melindát - kövesd a Life.hu-n!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110110-a-nagy-atalakulas-rubint-reka-lefogyasztja-melindat-kovesd-a.html







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.